Uppsala City & Frukostmötet

Jag har varit på frukostmötet 08.00-09.30 och jag bloggar i skrivandets stund samtidigt som jag jobbar per telefon. Jag måste göra två saker samtidigt då jag är en mycket ambitiös människa.

Jag mötte Matti von Magius från Uppsala Handelsförening. Hans efternamn är från Sicilien/Italien då hans farfars farfars far var borgmästare. När hans släkt spred sig till Österrike fick de namnet “von” i efternamnet.

Detta är värdinnan för vi i stan som anordnade frukostmötet. Jag berättade om min blogg och hon kände till den när jag berättade att jag kallar mig för Hertiginnan. I skrivandets stund har man samlat ihop 140 julklappar som ska delas ut 21 december på Celciustorget. Förra året fick man in 240 julklappar och målet är 500 julklappar. Vill du vara med och hjälpa till och bidra med en juklapp? Skriv då till denna mail.

 Gör barn glada i år här på bilden ser vi mimmi med jul tomte på Kvarnen.

3 svar på ”Uppsala City & Frukostmötet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *