Att kunna se en person egenskaper genom valet av tyg (intutionsövning)

Detta är Superjuristen och Yasmin Daii på medial utvecklingskursen. I går kväll fick vi göra övningen genom att välja ett tyg av flera hundra stycken. Jag valde en som var av silver. När jag frågade Alexandra Olsson om hon ville jobba med mig upptäckte jag att hon hade valt ett tyg av guld. Så träffande att vi båda hade valt liknande tyger. Via det tyg jag har valt och hållt i ett tag ska motparten kunna känna in mina egenskaper.

Detta är Alexandra en kurskamrat som jag fick jobba tillsammans med.

Hon var så duktig och de egenskaper hon såg hos mig var följande:
* Att jag kunde kommunicera med djur
* Att jag var ungefär på samma våglängd som henne fast att jag har lättare att säga i från än vad hon har.
* Att jag har healing i händerna
* Att jag drogs till hästar dvs att jag rider
* Att jag inte riktigt har blivit färdig utan har en bit kvar innan jag blir helt medial

Alexandra har då aldrig jobbat med mig och kunde omöjligt veta dessa saker i förväg. Jag kunde också tippa rätt när det kommer till henne själv men jag kan inte avslöja sakerna om henne för vi har tystnadsplikt inom gruppen. Man får bara berätta om sig själv och inte om andra.

Till Alexandra: skriv till min mail annevonporat@live.se jag har saker jag vill berätta för dig.

4 tankar om “Att kunna se en person egenskaper genom valet av tyg (intutionsövning)

 1. tess säger:

  Jag har en utmaning till dig. En utmaning där det krävs lite engagemang, inte mycket men lite 🙂

  Jag vill gärna att du är med i den långa länkkjedjan till Lucia som nu startas. Samtidigt ger vi som är med minst 20 kr till barncancerfonden samt får en massa länkar till vår egen blogg. Kolla och kopiera det som finns på följande länk. (Du skall sedan sprida till ytterligare minst en bloggare).

  https://enbart.blogg.se/2008/december/utkast-adam.html

  Tack för att du bekämpar cancern och nynazismen 🙂

 2. Bamsinnan säger:

  Att du kan få en att må bättre med dina helande händer är jag den första att skriva under på!:)

  Du kanske inte kommer ihåg det men du fick mig att må bra än gång för länge sedan när du la dina händer på mig:)

  Och jag som inte ens trodde på sånt!:)

  Kram på Dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *