Nu ska hertiginnan engagera sig mer i Kristdemokraterna

Jag har blivit kontaktad av Kristdemokraterna som tyckte att det var roligt att jag hade gått ut i media med att jag är en Kristdemokrat. En kopia av mailet till mig kommer även att sändas till Michael Oscarsson som sitter i Riksdagen. Michael Oscarsson blev vald till en av de 10 mäktigaste media profilerna i Uppsala.

Jag kommer vid årsskiftet att gå kurser inom kristendemokraterna då jag nu har blivit kontaktad av deras styrelse.
 Jag vill engagera mig i politiken för att kunna göra något gott för samhället. Jag tror att ju fler som engagerar oss desto bättre samhället får vi att leva i. Det sämsta med politiken är passiviteten från allmänheten som inte förstår att de kan tillför något.

7 svar på ”Nu ska hertiginnan engagera sig mer i Kristdemokraterna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *