Min intervju på Café Plock på Dragarbrunn med UNT

   Vi satt på Café Plock där jag blev intervjuad av Daniel Legue och fotografen Pelle. Daniel frågade mig hur jag hanterar elaka kommentarer och varför jag inte blir ledsen när jag får några sådana. Jag förklarade att folk kan lika järna skriva att min vattenflaska är ful och att det betyder i stort sett lika mycket som resten av kommentarerna. Det är som att hälla vatten på en gås. Ingen människa sparkar på den de anser ligga.
   Pelle ville att vi skulle till slottet och ta bilder.
 

De kommer även att intervjua Mumarie. Tonårsmorsan och en kille som sysslar med både musik och innebandy. Tidningen kommer att publiceras nästa söndag.
   Pelle ville att hela Uppsala skulle synas bakom mig för att lyfta fram att jag just är Hertiginnan af Uppsala.

9 svar på ”Min intervju på Café Plock på Dragarbrunn med UNT”

  1. Hej lilla du!

    Så kul att det går bra för dig och juristen!

    Din jack/kappa? Är det ESPRIT jackan med stora blanka knappar och hög krage?

    I så fall har jag en likadan! Min absoluta favorit!

    Ha en bra dag gullan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *