I väntan på stylistakademin

Sovrummet kommer att få parkettgolv vilket gör att budgeten blir dyrare än väntat. Det är så bekvämt att anlita stylister då de själva söker upp eventuella tapetserare, målare och inredningsarkitekter. Jag får bara ta del av det hårda arbetet de själva har utfört som har tagit dem flera timmar. Jag rekommenderar alla att anlita tjejerna från stylisakademin då de har god smak och utför arbetet noggrant. Jag är ju Hertiginna och det ser inte bra ut om jag själv skulle börja jaga folk för att anlita dem.

Flera tidningar har hört av sig nu för att de vill skriva om BIF mer om det kommer jag att skriva senare.

Jag skulle egentligen ut och äta med vissa styrelsemedlemmar av BIF men kunde inte då jag arbetar hemifrån mellan kl 14.00-15.00.

2 svar på ”I väntan på stylistakademin”

  1. Vi är många som läser denna bloggen för att få oss ett gott skratt. Alla mina vänner garvar arslet av sig bara någon säger hertiginnan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *