Jag har berättat om BIF för chefredaktören på veckans affärer

Jag har nu berättat för Pontus Shcultz om B.I.F och han gav mig numret till deras journalister som skriver om den ekonomiska föreningen vi startar nu med mig som ordförande. Här byter vi telefonnummer med varandra.
 
Pontus fick stora Journalistpriset i klassen “årets förnyare”. Han är en flitig samhällsdebattör och Resumé har utsett honom till Sveriges fyrtionde mäktigaste publicist 2008. Dagens Media utsåg honom 2007 till en av Sveriges 220 mediamäktigaste personer. Men sedan vet vi att Hertiginnan är mäktigast media profilen i Uppsala.

 Suzanne Hugoson driver en egen pr-byrå som är en av de främsta i Sverige på “non-traditional marketing”, d.v.s gerilla-PR. Hon arbetar bl.a med Sony Playstation´s, Ericsson Telecom samt Yello Strom.

 Isabelle Cassel är chef för SEB Way som skapar kultur av ständiga förbättringar, vilket är en metod för att uppnå bankens mål. Tidigare arbetade hon på SEB Merchant bank.

Goodiebags med innehåll från Deloitte, Tria, Passion for Business och Pepsodent. Mat och dryck serverades också det fanns pasta i olika smaker och mineralvatten.

5 svar på ”Jag har berättat om BIF för chefredaktören på veckans affärer”

  1. Jag ville bara tipsa dig om kroppstrumpor som håller in fettet som lagt sig på fel ställen och formar om kroppen på ett bra sätt. Finns att buda hem på Tradera 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *