Styling av mitt hem har börjat före och efter bilder

 Efter bilder men det kommer att tapetseras om också
 Före kunde man se köket från vardagsrummet

Jag ska även byta badkar och vill ha ett badkar med lejonfötter och en ny spegel i badrummet. Det var min nationalhjälte superjuristens idé att skilja kök och vardagsrum åt. Hon är nationalhjälte f.o.m i dag då hon har berett en middag för mig inför mina ovänners syn. Precis såsom det står i Bibeln har Superjursiten den allsmäktige ordnat upp min status extra mycket. Jag kommer att betala tillbaka min skuld till henne och kräver hon ger jag bort mig själv till henne i gåva.

Thomas Engström min upliner ringde Superjuristen och ville att vi skulle upp på scen nu på lördag i Nacka för att vi är uppe i 6 % båda två. Det finns inget bättre än att hyllas på scen inför ca 4000 människor med musik.

5 svar på ”Styling av mitt hem har börjat före och efter bilder”

  1. Va roligt att det har gått bra för er!! Skulle gärna vilja hänga med nu på lördag men då e jag i U-a! Vil gärna träffas nästa vecka över en kopp te/kaffe för lite "snack"..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *