Inför rojalistföreningens 30 års jubileum provar jag afton klänningar

  Denna klänning är av siden varvad med duchess siden. Färgen är beige och priset är för högt för att jag ska våga skriva ut den på bloggen. Jag har inte bestämt mig ännu. På tisdag ska jag till lilla drakens lya och prova mina specialsydda BH, korsett och bustier. Då jag är small/medium i midjan men XXL i byst så har det varit svårt för mig att hitta det som passar. Därför har jag bett om skräddarsydd.

1966 Reach Out I’ll Be There Four Tops När jag hör denna låt förflyttas jag till en annan del av denna värld. En värld där jag slipper alla ondska och nedlåtande ord från människor som vill sätta sig på en i tron att de då blir snäppet bättre än mig. Den jag litade mest på visade sig vara den värsta av dem.
……och jag som älskade er……

12 svar på ”Inför rojalistföreningens 30 års jubileum provar jag afton klänningar”

  1. Hej anne abla, vet du vad, prova en klänning med snörning i bak, då kan du justera hur du vill, eftersom du är mycket smalare i midjan. då kan du bara spänna åt i midjan och ha det lösare vid brösten. det blir skitnsnyggt.. prova en lång klänning, man ser mycket längre ut i det.. ta inte beige, du passar i vinrött och svart.. glöm inte att lägga upp bilder när du har hittat klänningen 🙂

    kramisar!!

  2. Okej, men man kan även sy upp en klänning med snörnig i ryggen, det har jag gjort förut, tro mig det kmr sitta mkt bättre när du reglerar själv 🙂

    men glöm inte en sak, sy upp en klänning som är lång, sen kan du ha ett par fina klackskor med ngn slags strass smycke till.. det kmr bli skit snyggt!!

    prova med champagne färgat eller vinrött..

    kramisar!! // N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *