C.E.D.R.E Europeiska rojalistföreningen med säte i Paris/Frankrike

Jag glömde nämna att jag är medlem i den Europeiska rojalistiskaföreningen C.E.D.R.E. Jag har inte behov av att bevisa hur och varför jag är medlem i olik organisationer. Jag är en aktiv och driven människa med sinne för affärer. Det är löjligt av besökarna att i frågasätta precis allt jag gör.

På Måndag åker jag till Stockholm igen för att samarbeta med ett företag. Detta företag vill synas mer på bloggen och nöjer sig inte med att jag bara nämner dem. Jag kommer att bokas in för att träffa flera kända personer denna vinter som kommer.

 Snart ska jag även boka in en tid på Björn Axéns frisörsalong och ska nog göra det samma dag som när rojalistföreningen fyller 30 år.

5 svar på ”C.E.D.R.E Europeiska rojalistföreningen med säte i Paris/Frankrike”

 1. Du har inget behov av att bevisa hur och varför du är med i diverse föreningar! Men varför i HELVETE tjatar du om dem hela tiden för då??

  och … det var väl det man trodde, du försöker få alla dessa medlemskap att verka så jävla viktig men vem som helst kan gå med i allihopa!!

  "Jag mailade Stureplansgruppen ang. galningen som påstår sig vara medlem där. Svaret jag fick var:

  Hej,

  Det finns inget medlemskap i Stureplansgruppen. Dock kan man på http://www.stureplansgruppen.se skriva upp sig för att få vårt veckoutskick med erbjudanden och tävlingar, vet inte om det är det du syftar på? Är det de du menar så är det en tjänst som är tillgänglig för vem som helst!

  Hälsningar

  Stephanie

  —————————————-

  Stephanie af Klercker

  Marknadschef

  Stureplansgruppen

  Stureplan 6 | Box 557 19 | 114 83 STHLM

  Tel 08-545 076 00 | Mob 070 – 440 36 06

  http://www.stureplansgruppen.se"

 2. Hej, jag tänkte på en sak igår när åkte hem från jobbet.Du som är ofta är här i Stlm, vill du få en tandhygienist behandling värde 920 kr och tandblekning värde 4000 kr??? Vill visa min tacksamhet för att du länkat ofta till min blogg…

 3. Men snälla lilla Anne, sluta "skryt" om att du är med i föreningar som vilken jävla Svensson som helst kan gå med i bara de betalar medlemsavgifterna.

  Att du dessutom försöker få vissa av dessa föreningar att framstå som om de skulle vara nån form av klubb för eliten är ju bara patetiskt

 4. Till Catya-

  Hur knäpp e du och tror att hertiginnan skriver själv angående tandblekning…Jag tror att någon har lagt chilli peppar i din rumpa så det svider när du ser att hon får grattis behandling + blekning av mig!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *