Almost Famous (intervjun om mig i nöjesguiden)

Det står följande på sidan 9.

“Nöjesguiden presenterar morgondagens stjärnor som du bör känna till redan i dag”

Anna von Porats blogg är väldigt välbesökt. Detta gör henne på inget sätt unik i dessa dagar. Vad som däremot får henne att “sticka ut” är givetvis innehållet. Anne von Porat är nämligen en synsk rojalist, dyslektiker, hertiginna och spritt språngande galen.
Berätta för Nöjesguidens läsare vem du är.
-Jag är en välutbildad tjej som jobbar för tre olika företag och måste klona mig själv för att kunna bli rikare.
Varför är din blogg välbesökt tror du?
-För det första för att folk snackar så mycket skit om mig och min blogg. Jag lever det liv som andra skulle vilja leva. Jag äter ute varje dag och shoppar kläder i mängder.
På din blogg skriver du att du umgås med kungafamiljen.
-Jag är med i Rojalistiska föreningen sedan 14 år tillbaka och är därför hedersmedlem.
Vem gillar du bäst i kungafamiljen?
-Jag gillar Victoria bäst då hon ser väldigt jordnära ut med sin tantkläder. Jag tycker att Victoria är så vacker och jag älskar hennes haka samt hennes bruna ögon och höga kindben. Det är det vackraste kvinnoansiktet i Sverige.
Vad tycker du som rojalist om hennes tattare till pojkvän, Daniel Westling?
-Han ser ut att passa henne mycket bättre än ytliga Daniel Collert. Westling är en businessman som gillar hårt arbete och är väldigt folklig och sedan passar han henne utseendemässigt väldigt bra.
Man skulle kunna tro att din blogg är ett skämt ibland. Är det så?
-Varför skulle jag vara på skoj? Jag finns och jag är mer än vad jag skriver i bloggen.
Team Blondinbella eller Team Kenza?
-Jag ser på Google Analytics att båda två läser min blogg. De är för unga för min smak. Om jag måste välja så tar jag Bella. Hon verkar vara mer energisk och ambitiös. Kenzas bilder har jag sett men aldrig orkat läsa texten. Hur orkar hon skriva så mycket text om ingen orkar läsa det? Hon måste korta av texten lite så att folk orkar.

   På första sidan av tidningen längst ner finns jag med och sidan 9. Man har då intervjuat mig och Carl Reinholdtzon Belfrage från det  band från Göteborg och intervjuar Skansror sångare Felix Andersson. Tidningen finns på många ställen i Stockholm men så har de den på nätet också för er som vill läsa.

Journalisten skriver tattare om Daniel Westling och det är inte vad jag kallade honom för, bara så ni vet.

    Jag gick in på Mornington Hotell & Health Club på Nybrogatan 53 i Östermalm med mitt sällskap som är superhemlig och där fanns Nöjesguiden. Det var så otroligt unikt matställe med ett helt bibliotek där man kunde sitta och äta mat. Själv tog jag och drack i baren.

  Jag åt mat på Gallerian i Brasseri Godot deras hamburgartallrik är så god.

Någon frågar om jag var i Stockholm för att träffa Messi?
Svar
: Vem jag har träffat är superhemligt men alla vet vem han är. Varför gissar personen på att det är Messi jag har träffat i Stockholm?

 På Yogurt Shopen Gallerian tel: 08-26 284, åt jag en mjukglass i smaken nougat men den smakade mest cola och var för söt för mig. Den var fettfri men det är ju inte fettet man går upp av utan sockret. Jag går inte upp i vikt av fett utan jag går mest upp i vikt av socker.

16 svar på ”Almost Famous (intervjun om mig i nöjesguiden)”

 1. Du åt på Brasserie Godot i gallerian?

  Godot ligger i korsningen Grevturegatan – Linnégatan.

  Men du har rätt, det är en trevlig restaurang.

  Sen var du nog på Mornington Hotell, healtcluben ligger i källaren och har en separat ingång.

  Slipa lite på lögnerna, nu verkar du ju inte ens försöka.

  Frågan är om folk verkligen känner igen dig eller om de vänder sig om efter dig av andra anledningar. Som att du ser fullständigt galen ut till exempel.

 2. Almost Famous, står det. Nu skall jag översätta det för "lilla härtiginnan". Nästan berömd betyder det. Så tagga ner lite – du är inte så berömd som du tror.

  Med hälsningar från en lika superkändis som du är.

 3. Nej det är ingen höjdare. jag kan åka en gång vartannat åt för att boosta mig själv. Man inser verkligen att man inte är så underlig i allafall när man ser allt dedär. Kolla mitt inlägg Finlandsfärja vs Stureplan 😉

 4. ?????????????Jag har läst tidningen och jag undrar umgås du verkligen med kungafamiljen??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 5. Du tror verkligen att du är över alla andra och inte blev det bättre av din intervju. Någon borde sätta dina fötter på marken.

  >3

  Hoppas någon kändare ser till att du inte tror så högt om dig själv.)))))

 6. Till "Suck"

  Du åt på Brasserie Godot i gallerian?

  Godot ligger i korsningen Grevturegatan – Linnégatan.

  Men du har rätt, det är en trevlig restaurang.

  Svar: tack att du håller med.

  Sen var du nog på Mornington Hotell, healtcluben ligger i källaren och har en separat ingång.

  svar: kan hända att det ligger i källaren men de gav mig visitkort och då skrev jag ner den för att göra PR för dem.

  Slipa lite på lögnerna, nu verkar du ju inte ens försöka.

  svar: vässa dina frågor bättre så man vet vad du är ute efter. Du själv verkar inte veta vad du egentligen vill fråga mig om.

  Frågan är om folk verkligen känner igen dig eller om de vänder sig om efter dig av andra anledningar. Som att du ser fullständigt galen ut till exempel.

  Svar: Vem är du att avgöra hur en galen människa ser ut? Har du sett dig själv i spegeln? Jämför mig inte med ditt galna utseende, tack.

  2008-10-10 @ 19:52:21

 7. Haha ja du det här var väl ungefär vad jag hade förväntat mig efter att ha samtalat lite med alkoholen.blogg.se

  Vilken jävla bra parodi. Jag hoppas innerligt att det är ett skämt. Jag vill inte veta om så inte är fallet. I så fall är du en förlorare utan dess like. Att vara Uppsalas viktigaste medieprofil är väl jämförbart med Åmåls bästa skogshuggare?

 8. . Jag går inte upp i vikt av fett utan jag går mest upp i vikt av socker.

  ÄR du riktigt dum kvinna ? Fett och socker ser itne kroppen skillnad på . Du borde sluta skriva sådant dumt , folk lär ju tro att du är dummare än vad du egentligen är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *