En kurdisk popsångare besökte uppsala

När jag var inne på Rawanduz kom en kurdisk popsångare in med sina två livvakter. Jag höll på att dö av skratt när jag såg honom i det skicket. Han tittade sig omkring för att se om folk kände igen honom. Jag hade aldrig sett honom i mitt liv. 
 Detta är Rawan killen som äger Rawanduz. Det är en trevlig prick som är lika trevlig hur stressad han än är
 Alla vill ha en bit i var av denna sångare man som kvinna. Min vän totalt dissade den här killen som är lik Zakaria men nu när han är känd kan hon glömma att hon ska få honom.

3 svar på ”En kurdisk popsångare besökte uppsala”

 1. hejdu, kikat in på din blogg nån gång av en slump anyway.. många som verkligen vet vem du är i Uppsala?

  (har själv aldrig sett heller hört talas om dig särskilt mycket, nått enstaka fall)

  ha det fint

 2. pojkflikkan:

  bara det att du som knappast är hertiginnans målgrupp (med tanke på din unga ålder) har hört talas om henne..även om det bara är i "enstaka fall" säger en hel del om hennes kändisskap och popularitet.

  om hon inte var omtalad skulle inte heller du ha hört talas om henne.

  jag vet verkligen inte en enda person som inte vet vem hon är.

  uppenbarligen inte du heller 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *