Henrik Arnstad från Republikanerna

Henrik Arnstad bästa vän till prins Daniel

Patrik Åkesson är rojalistföreningens ordförande sedan det startades för 30 år sedan. Snart blir jag bjuden dessutom på evangemang för rojaliströreningens 30 års jubileum som jag och min pudel kommer att näravara på. Patrik sa att han gärna vill se mig där.
Patrik blev glad när jag kom för mitt ansikte var den enda bekanta för honom i dag.
Bredvid mig ser ni republikanen Henrik Arnstad från Republik nu. Han är vän till Daniel Westling och närvarade vid Daniel systers brölopp 1998. Han verkade för mig något osäker i sin framtoning då han mumlade och skrattade efter varje mening. Typisk republikan tycker jag.

Jag och programledaren/Moderator (debattörsledaren)  Mattias Frihammar etnolog vid Stockholms universitet, som forskar om hur kungligheter konstitueras av vanliga människor i Sverige.
  Jag och Partik Åkesson som bjöd in mig personligen.
Under debatten så var självklart Henrik emot all kunglighet och Parik var för. Henrik tycker inte att människor ska klassas i olika klasser då man inte ens kan kalla Kungen för du i tv. Jag undrar om man kallar en president för du i tv?

John Henrik Arnstad är född 2 maj 1967 i Uppsala, är en svensk journalist, opinionsbildare och författare med inriktning på populärvetenskaplig historiaoch fascism.

Aftonbladet

Arnstad har arbetat som journalist på AftonbladetDagens NyheterExpressenKvällspostenSmålandspostenInterface och Kamratposten samt varit redaktör på Sveriges Televisions webbplats om valet 2002 och EMU-folkomröstningen 2003. År 2007 genomförde han en reportageresa till Kina inom ramen för Utbildningsradions tv-serie GlobaliseringArnstad medverkade i produktionen av TV-serien Max 1800-tal (2009).  Han medverkar regelbundet som essäist och recensent i Dagens Nyheters och Göteborgs-Postens kulturavdelningar. Han har varit ansvarig för www.republik.nu, ett republikanskt webbforum som ville avskaffa monarkin i Sverige.

Sedan år 2000 är Henrik Arnstad egenföretagare (Tricorder Media).

Verksamhet

 • Journalistik.
 • Undervisning.
 • Föredrag och seminarier.
 • Författarskap.
 • Historievetenskap.
 • TV- och radioproduktion.
 • Podcastproduktion.
 • Strategi och rådgivning angående interaktiva medier.

Vill ni ha gratis kläder?

10 svar på ”Henrik Arnstad från Republikanerna”

 1. Fan vad du skryter….sen så skriver du så ointressanta inlägg…vrf kan du inte skriva om sånt som är aktuellt? å inte ba en massa skit…

 2. Kan du nämna TRE bra orsaker till att ett land ska ha monarki? Kanske kan du nämna TRE bra orsaker till varför ett land inte ska vara republik?

  Alltid skoj att få höra förklaringar till varör folk tror så starkt på en viss sak.

  Berätta

 3. Haha… Tät med kungen? Du vet väl att det inte räknas som att vara "tät" med kungen när du står med på Säpos bevakningslista. 😀

 4. "Vi var väldigt få personer inbjudna till denna debatt"

  Självklart – det var ju bara en debatt för inbördes beundran!

  "självklart är jag en av dem."

  Vart skall sleven vara om inte i grytan?

  "Jag blir inbjuden för att jag kan föra mig och jag klär mig rätt vid rätt tillfälle."

  Hur vore det med lite intelligens också?

  "Jag är en sådan som bara syns utan att behöva höras."

  – synd att du bara syns för att du är stor som en elefant!

 5. Haha… roligast är ändå att du avslutar inlägget med en länk till en "gratiskläder" sida… behöver du som är adlig och "tjänar på ditt namn" gratis kläder?

 6. läste din blogg och var mycket nyfiken på hur du ser ut, jag vart helt överraskad, nu förstår jag varför du skryter så mycket speciellt om din titel, för du ha inget annat att komma med, och snälla säg inte att du bär på en skönhet för det gör du inte, använd lite av pengarna till en skönhets operation istället du behöver det, hertiginnan haha vilket skämt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *