En blankett kan alla ordna från Red Carpet

En bloggläsare skickade denna till mig och har ordnat med mina blanketter för red Carpet.

Tack snälla du för att ha ordnat det.

16 svar på ”En blankett kan alla ordna från Red Carpet”

 1. Då kan du fota dig med Red Carpet kortet och ditt första nummer av tidningen Connoisseur.

  Förutsatt att du uppfyller kraven för att bli medlem……..

  MEN det känner ju Skattemyndigheterna ochså till att du är en höginkomsttagare och har förmögenhet. Eller hur?????………..

 2. vad kul att blondinbella skriver om dig. Du får mer läsare.:) hur är det annars då?

  Fan vilka avundsjuka människor du har runt om kring dig men som sagt när du tröttar på dessa idioter tänk bara på att dom är avundsjuka och vill ha det du har.

  kram

 3. Det är helt sinnessjukt att människor kan lägga ner så lång tid på att "bevisa att du inte är rik".

  Du är rik och snygg, vad ska dom göra åt saken?!

 4. Hertiginnan Anne von Porat

  #83Jag har aldrig bott i flyktingförläggning. Mina föräldrar kom för att de fick jobb i Sverige. De kom tidit 70 tal innan jag föddes. Vem det än är som skriver så om mig kan inget om mig.

  Mycket lågt och fult gjort av den personen som skriver sådana saker om mig. På red Carper är jag inte registrerad i von porat namnet. Vilket namn jag är registrerad som kommer jag inte att ta upp då den är skyddad. Jag kan då inte skriva ner att jag innehar deras kort på bloggen. Jag kommer inte att gå in på varför.

  Som sagt var, det gäller att ha bra minne om man ljuger, kommentaren ovan är från Blondinbellas blogg där du skriver att du innehar kortet. NU dagen efter tackar du för ansökningsblanketten.

  Den kan man enkelt beställa från Red Carpet eller ladda ner från deras hemsida, förutsatt att man uppfyller deras kriterier, 1 miljon i årsinkomst eller förmögenhet på 5 miljoner. Den ena lögnen efter den andra uppdagas.

 5. Ja, ni har väl säkert läst om henne, denna så otroligt jobbiga och fientliga person som tycker att hon är bättre än alla andra och hela tiden försöker få oss att komma ihåg henne som en väldigt känd bloggare och profil, speciellt i Uppsala. & självklart får vi ju inte glömma att hon är en Hertiginna!

  Enligt "Hertiginnan" själv så är hon överintelligent och mycket viktig. Hon skulle t.ex. aldrig kunna umgås med någon som inte har smink på sig eller en som är lågutbildad! Hon berättar att hon blir bjuden på massor av fina fester och tv-jobb men hon tar endast dem som hon anser bättre för hon skulle aldrig vilja synas på dem som hon anser vara "låga". En förklaring på det tack?!

  Hertiginnan som jag tänker sluta kalla henne heter egentligen Anne von Polat och det får bli Anne från och med nu, för jag tycker inte hon ska få kalla sig Hertiginna över huvud taget! Så Anne, pratar mycket om sina märkeskläder! Hon anser också att kvinnor som inte har märkeskläder på sig är helt dumma i huvudet, tydligen så blåser det inte bara vind i kvinnor som inte äger något från DG eller Louis Vuitton, utan också hos "kungligheten" själv! Mode handlar inte om märken, det handlar om stil. Alla människor har olika stil och därför olika stil på mode så enkelt är det!

  Men jag tycker att Anne går aldeles för långt när hon trycker ner folk till höger och vänster i sin blogg. (Jag svär på att jag får en länk och en känga för detta!!!) Det är bara det att jag inte tål personer som henne, egoister som försöker få folk att tro att hon är helt iskall! Men snart tar egotripparna slut och vad händer då?

  "Över 10.000 unika besökare/vecka. Den tiden då man fortfarande kunde köpa sig en titel, köptes den av mina förfäder, därav namnet Hertiginnan. Uppsalatidningen har valt mig till Uppsalas mäktigaste Media Profil där jag brädade Landhövdingen Anders Björck. Medlem i Rojalistföreningen & Stureplansgruppen. Jag är med i 1,6 miljonersklubben och via dem är med på modevisningar och välgörenhetsgalor. Jobbar inom 3 företag & är utbildad inom ekonomi, juridik, medicin & lingvistik. Ni kan ställa frågor om kropp och själ. Jag marknadsför företagare & privatpersoner och även varor & tjänster från Buzzador. Jag rider på Islandshästar. Ställ inga frågor om hur mycket jag tjänar. Jag är ett medim som kan se igenom alla människor. Min mail: [email protected]." – Taget från Annes blogg. Mycket skryt där!

  Sen har hon ju försökt lura alla de 10 000 läsarna om dagen som hon oförstående har att hon har en storlek XS eller S och att hon anlitar en proffsfotograf varje gång hon ska lägga ut bilder på bloggen! Jag tycker personligen att hon ska sparka denne "proffsfotograf" för till och med hon kan få bättre! Lägg gärna ut namn och bild på personen i fråga så vi andra kan akta oss! & Anne… En mobilkamera kan ju fan inte lura dig till att vara en proffskamera, eller hur mycket vind blåser det egentligen där inne?

  Ytterligare en sak:

  Varför kan man inte göra folk lyckliga istället för att utsätta dem för dina små påhopp och elaka ord vareviga dag? VÄX UPP & SLUTA VARA NÅGON DRÖMFIGUR! En dag är du bortglömd och ensam p.g.a. detta!

  Så, nu tänker jag inte ödsla mer tid på denna människa! Vad tycker ni om detta?

 6. Jag sitter och läser din blogg dagligen.

  Men helt alvarligt,förstår jag inte vad din blogg går ut på? Är det att bara berätta hur rik och "snygg" du är? Nej jag hoppas att jag någon dag kommer fatta vad du snackar om i dina inlägg..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *