Då var man Sveriges 3:e mest besöka blogg

 1. KENZA
 2. Engla´s Showroom
 3. H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N Anne von HÄR HITTAR NI MIG JUST NU SVERIGES 3:e MEST BESÖKTA BLOGG
 4. Stina-Lee
 5. L I N N
 6. «« Designa Din Blogg »»
 7. F a s h i o n F l a s h
 8. hotspot
 9. ♥ L I L Y – [ En FRISÖR-blo
 10. Johans blogg
 11. GayBloggen
 12. gizmolinas
 13. Kelly
 14. ~ Egoinas Värld ~
 15. Elinkan
 16. milk
 17. Sigrid
 18. ELLINORAK
 19. ♥S h o p a h o l i c m a m m
 20. Therez Garderob

42 svar på ”Då var man Sveriges 3:e mest besöka blogg”

 1. ordagrant står det GICK till angrepp. det betyder att du gjorde det, att du en gång gjort det, och hur många inlägg du än tar bort så betyder inte det att det är ogjort. Du har fortfarande gjort det en gång. Lägg dig nu inte i mitt liv, lev du ditt fabulösa jetsetliv och bry dig inte om oss värdsliga. Och nej jag tror inte min väns syster bryr sig ett dyft om mig då jag inte känner henne. självklart! Nu var det så att frågan ställdes vad vi tyckte om dig och jag skrev min åsikt, jag har yttrandefrihet som alla andra. Tagga ner nu lite va, du behöver inte bli så upprörd över att jag ogillar din blogg, inte bara det du en gång skrev om henne, utan hela skiten i sin helhet.

 2. haha att du inte förstår, jag bråkar inte med någon, ingen alls, jag konstaterade bara vad du en gång hade gjort och att jag tycker att du verkar lite sjuk. Jag nämnde inga namn och tog bara det som ett exempel, att jag tyckte det var lite fel att gå till personangrepp och dessutom använda sig av falska anklagelser.

  Men du har du verkligen inget bättre för dig än att sitta och svara på kommentarer du inte ens fått, har du verkligen suttit och läst igenom någon annans blogg och svarat på dennes kommentarer, i brist på egna?

  Jag kan inte hjälpa att tycka lite synd om dig.

 3. Bry dig inte om vad andra tycker, kör på din egna grej. Om du skriver 11 inlägg om "tjafset" mellan er så blir det som om du bryr sig väldigt mycket. Jag hade säkert stört mig på dig för några år sedan men jag har mognat och tycker det är starkt att köra på sin egna grej, även om du verkar vara lite galen 😉 Förstå mig rätt!

 4. Aktiva listan är en helt annan lista. Det Anne pratar om är mest besökta just nu. Nu blev du en åsna som inte följer uppdateringar som sker på blogg.se

 5. "Jag tjänar hellre 1 % av vad 100 människor gör än 100 % av det jag själv gör" Jag känner till det ja. Men denna man jobbade inte med network marketing. Vilka MLM företag är det du jobbar inom? Mary kay? Matrix? Seven?

 6. Kul att du tycker det. Men ska jag vara ärlig så är MLM eller network marketing en av världens bästa försäljningsmetoder. Men den fungerar inte i sverige. Människor inom MLM har ofta en sjuklig övertro i att tjäna snabba pengar. Och många är otroligt duktiga på att motivera. Men det är för egen vinning dessvärre. Ge dig ur Amway och börja arbeta hårt.

 7. Fascinerande! Igår förmiddag nominerade jag dig. Och se, på bara 24-timmar har din blogg blivit mega-känd! Jag säger bara en sak: Ja, jag hade mina föraningar om det!! Kastar ännu mer stjärnstoft på Rödhättan & önskar fortsatt lycka

 8. Hade du något problem med det eller? Syftar på mitt val av namn – fittdjur, som du ifrågasatte. Har du inget bättre för dig? ^^

 9. Hade du något problem med det eller? Syftar på mitt val av namn – fittdjur, som du ifrågasatte. Har du inget bättre för dig? ^^

 10. hej!

  ja nu när du säger det har jag något VAGT minne att jag skrev ngt på blondinbellas blogg.. hade totalt glömt bort det och förstod inte alls vart din kommentar kom ifrån. ber om ursäkt för att jag msisförstått vad det är du gör. no harm done?

  ha en fin dag.

 11. Wow, grattis babe. Jag har Sveriges 3 minst besökta blogg. Kram. Är lika glad ändå…. Vill faktiskt brottas med dig. Men alla bara tykar mig för att jag gillar dig…

 12. haha för det första så är det blondinbellas förtjänst att hon nämnde hur dum i huvudet du var.

  För det andra så finns det mer bloggar-

 13. det där är ju inte listan över SVERIGES mest besökta bloggar.. bara blogg.se's mest besökta, tror du inte att tex blondinbella, bröderna schulman med flera ligger högre upp än dig på listan över Sveriges mest besökta bloggar…

 14. Haha, tacka blondinbella?

  Dessutom är du verkligen inte en av Sveriges mest besökta bloggar, finns ju fler än blogg.se

  Blåst?

 15. asså du är verkligen dum på riktigt, eller du tror att folk är dumma i huvudet.

  kollade på bloggportalen och du finns inte ens med, jävla bluff är vad du är.

  fattar inte ens vart du kom ifrån, har själv bloggat och hållt på och läst en massa bloggar och om du nu är så jävla känd hur kommer det sig att man inte har hört NÅGOT om dig eller hittat dig NÅGONSTANS?

  Tönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *