Brölloppet mellan Maria Therese Agerhill och Ulf Bohman i Agersta

Jag, Maria  & Barbro Pontusson skålar hemma hos Maria Therese föräldrar med champange och snittar.
Prästen, Per & Marica strax innan vi går in i Jumkils Kyrka i Agersta.

  Här kastar vi ris på brudparet. Väl ute blir brudparet gratulerad av alla gästerna. Jag tycker att det är så vackert när de står på knän framför prästen. Hon var så fin Maria Therese var så vacker med sitt rödbruna hår.  Helheten av klädval gjorde henne så elegant men ändå stilren.
Maria Therese och Ulf fick åka i en 50 tals bil. Alla gäster anlände före till hennes föräldrarhem. Maria Therese behövde inte slänga sin bukett till singeltjejer utan gav dem direkt till Marica.
Margareta Tejne Abelli fotar mig medan jag fotade henne.
  Alex Schulman brukade kalla mig för grogghagga, kanske är jag en?
Här har vi Carina Petterson Gustaf Kejellbergs väg 3c och Eva Carlsson Stubbåkersvägen 5 båda tjejerna sysslar med Reconnective Healing och Reconnection.
Här är jag på väg till Brölloppet.

10 svar på ”Brölloppet mellan Maria Therese Agerhill och Ulf Bohman i Agersta”

  1. Fina bilder så super allt verkade vara ! Glad över alla snälla/trevliga människor som bara skriver trevliga kommentarer!!till dig Anne ! Tryckte du på "spärrknappen" ? kram

  2. AJ jag brukar inte ta bort elaka kommentarer då de ändå rinner av mig. Det är som att hälla vatten på en gås. Tack vännen för ditt stöd och du är en av de få som känner mig och vet att skulle jag berätta allt skulle folk dö ännu tidigare i hjärt och kärlsjukdomar.

    kram vännen

  3. Strongt av dig VÄNNEN ! jag skulle raderat allt 🙁 men nu har alla Hertiginnor/försvunnit/ Vad kom dom ifrån ? Inte kul längre, alltså du segrade!!! du är den enda Hertiginnan som jag/vi ALLA vet om ! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *