29 Juni ska jag träffa megakändisen Thomas Di Leva

Här med en av sina låtar “Dansa din djävul” Där han läser upp delar av sin bok i clippet. I vilket samband jag ska träffa honom kommer jag gå in på närmare den dagen jag möter honom. Jag kommer att vara med honom en hel dag och jag har mycket att lära mig av denna guru.

Sven Thomas Magnusson föddes 1963 i Gävle. 14 år gammal bytte han bort sitt namn Magnusson och tog istället sin mors flicknamn Di Leva, inspirerad av idoler som Leonardo Da Vinci och Charlie Chaplin.

25 svar på ”29 Juni ska jag träffa megakändisen Thomas Di Leva”

 1. Du verkar alltid göra något som är speciellt och unikt. Vem vill inte ha det livet. Jag skulle också vilja ha en del av ditt liv fast inte allt. Jag vill inte bli igenkänd.

 2. Jo.. det är ganska svårt… Sissela Kyle sökte in fem gånger innan hon kom in och Peter Stormare sökte in två gånger innan han kom in så man kan säga att dte är ganska svårt.. jag ska ge allt för att komma in 🙂

 3. Anne, bloggen har blivit som förut;-)) har du äntligen spärrat alla inlägg fr Hertiginnorna !!! eller har dom tröttnat ? dom skriver som vanligt till varandra!!!

 4. Annorlundaskap och unikitet är nåt som jag tycker är synonymt med Di Leva and I just LOVE him…

  SKulle gärna tillbringa en dag med honom

  Hoppas det blir fantastiskt och givande

  Have a nice day !

  Cool blogg

  /Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *