Högmod För stor självhävdelse (intervjun i WORD)

 Namn: Anne von Porat Gör: Bloggar

Innan Annes blogg hunnit fylla ett år blev hon framröstad som Mäktigaste mediaprofil i Uppsala,

vilket hon väldigt gärna nämner och inte vill att folk ska glömma.

Bloggvärlden växer för varje minut.

Idag har alla en blogg eller så läser i alla fall alla någons blogg. Anne von Polat har ungefär 1000 läsare om dagen och besökssiffran stiger. Annes blogg kretsar mest kring hennes intresse för Kungahuset och Stureplan,

Sveriges överklass. Hon har vip-kort på Stureplan och är med i Stureplangruppen, dock brukar hon inte hänga så mycket på Stureplan.

– Vip-kortet är en statussymbol, säger hon. Det är viktigt för Anne att hon framstår på rätt sätt. Det är därför

hon har skrivit på sin blogg att hon aldrig skulle gå ut på stan med en kompis som är osminkad. Annes blogg får många upprörda reaktioner då folk tror att hon ljuger och ser sig som bättre än andra.

– Varför ska de bry sig? Jag tar inte åt mig, att kritisera mig är som att hälla vatten på en gås – det rinner av.

Anne tror att det är viktigt som bloggare att man inte böjer sig. Men Anne är också väldigt bestämd med hur en bra blogg är, eller hur en bra blogg inte är.

– Nittio procent av alla bloggar handlar om när personen gick upp, vad den åt och när den gick och la sig. Det är tråkigt! Jag brukar kommentera sådana bloggar med: Din blogg suger!

17 svar på ”Högmod För stor självhävdelse (intervjun i WORD)”

  1. Har läst din blogg ett tag, riktigt underhållande man får många spontana SKRATT :-)men jag undrar är du ironisk el är den på fullt allvar?

  2. Din mycket verklighetsfrämmande men underbara kommentar blev bästa kommentar i inlägget “en liten mumsbit”.. bara så du vet…

  3. Här har du den igen – ifall du missade den första gången. Du förstår, det där med ip-adresser säger egentligen ingenting.

  4. Till skillnad då från ditt intressanta inlägg: Jag ska plugga på UU, här ska jag gå och äta snart och här är min kanin. Haha, sopa rent framför dig egen matta först du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *