Alexander Schulman känner sig hotat av lilla mig

Alexander Schulman är ju paranoid. Vad tror han att jag ska kunna slå ner honom? Men han är ju viktig har han inga livvakter?

Läs Alexander Schulman senaste inlägg ett tal till Riket (Ni vet han är ju nästan släkt med Kungen).

Alexander Schulman du kan ju börja med att be din vackra gäng sluta ringa runt till olika företag och fråga efter Anna Wintour. Jag heter inte Wintour utan von Polat. Ni har frågat efter fel person kanske därför ni inte hittar mig, ha ha ha
Hur kan jag veta att de har ringt runt? Jo för att jag känner till för många företagare i Uppsala & Stockholm.

Min vädur Gumman bryr sig inte mycket om bloggvärlden. Hon tar det bara lugnt.

Hans karriär inleddes när han grundade sajten Stureplan.se 2005. Han började blogga 2006 och blev sedan anställd av Aftonbladet. Han skrev bloggar, gav ut böcker och blev sedermera programledare. 2012 startade Schulman podcasten Alex & Sigges podcast tillsammans med Sigge Eklund. Deras podcast är idag en av Sveriges största

53 svar på ”Alexander Schulman känner sig hotat av lilla mig”

 1. Okay, jag tror du driver med oss!
  Hela denna blogg är fejk va?
  Come on, hur mycket drar du in?

  Att folk ringer efter dig, det är typ det enda du säger.
  …förra veckan ringde mamma efter mig. Men jag var ute på stan, så jag missade samtalet. Då ringde hon igen.

 2. Om du hade haft några hjärnceller ALLS. Så hade du kollat på tiden. Inlägget publicerades innan jag ens hade sett en skymt av din sketna blogg 😉

 3. Hej nej jag har inga sponsorer till mina tävlingar, har dock funderat på den saken, men vet inte riktigt hur man ska gå tillväga för att skaffa sponsorer =)
  Men jag tycker det är roligt med tävlingar så jag har valt att ha några ändå, och jag betalar ur egen ficka =)

 4. Du får gärna ge bort dina saker till mig, haha! 🙂
  Om du får mycket du inte behöver vill säga, jag betalar portot, annars kan vi ta en lunch på stan! haha! Jag lovar att klä mig fint, sminka mig och inte slaffsa i mig om vi äter buffé 🙂

  Svar: Ja visst e hon fin! 🙂

 5. hahaha. slingra dig inte. frågan var: vad lider du av? Inte: varför älskar du dig själv?

  en enkel fråga bara. nått känns riktigt fel. Det känns som att hela bloggen är fejk.

 6. så söt Gumman är! Ge henne en extra gyllene morot från mig! Hon kan få lite hemmagjord ekologisk halm från mig nästa gång vi ses ;o)

  kram från Kejsarinnan av Portugallien

 7. Jag tycker det är roligt med tävlingar och uppenbarligen gör mina läsare det oxå =)
  Jag har inte prylar jag fått gratis som jag lottar ut till någon.
  Om du nu har så mkt gratis prylar varför inte ge ut något till dina läsare?
  Alla gör ju som dom vill, jag tycker det är kul å få ge nåt tillbaks….

 8. svar: visst.. men du fattar väl vad jag menar? av mig, till mig, för mig.. bättre ? lycka till med ditt. ciao

 9. Underbart å läsa alla dessa kommentarer! Skönt med en blogg där folk inte är sinnesslöa utan låter känslorna flöda fritt!

 10. nej jag är ju inte ensam, även du tillhör dom där 99% av bloggarna som har en tråkig blogg.

 11. nej jag är ju inte ensam, även du tillhör dom där 99% av bloggarna som har en tråkig blogg.

 12. Jag håller med dig om att det är skönt att vara ensam, ibland. Brukar vara skönt att komma hem från en dag i skolan då det är massa människor och bara få pusta ut och ta det lugnt, haha!

 13. enligt den svenska akademiens ordbok så betyder hertiginna 1) till 2, 3, 4: maka till l. änka efter l. dotter till en hertig; regerande furstinna i ett hertigdöme.

  jag tror du är varken av dom.. så när ska du vakna ur din dröm? de är nog du som ska sluta blogga

 14. Bäst är du verkligen inte – och förmodligen inte ens nära inpå heller. Mina vänner vet inte ens vem du är, och jag vet knappt vem du är heller. Jag vet bara att du är en stackars flicka (ja, för du beter dig som en) som lever i någon slags dröm och inbillar sig att hon är den nya blondinbella. Ja, för det är nog din största idol i dagsläget. Du låter din lilla ypperliga värld kretsa runt din blogg, då du påstår dig själv vara en hertiginna vilket du uppenbarligen inte är. För en hertiginna är nog lite mer uppfostrad än du. De är nog lärda att man inte skryter.

 15. Nej. Men du har ju uppenbarligen gått ut med, sten hårt att du är hertiginnan “af” uppsala.. Jag tror vi började på nysvenskan, början av 1900 talet? Men som hertiginna kanske du lever kvar i din gamla tid..

  som barn tror man
  som vuxen vet man
  jag vet vem jag är –> jag är hertiginnan af uppsala

  du får leva med det
  eller sluta blogga
  2008-mar-24 @ 19:46
  URL: https://veckomagasinet.se
  Postat av: H.E.R.T.I.G.I.N.N.A.N af Upps

  in case you forgot, du kallade faktist dig själv för hertiginnan

 16. Jag är ingen vägg, jag är en människa men de kan ju tolkas olika. Eller hur, fröken Hertiginna? Du kanske bara inser nu att det finns egentligen ingenting du kan säga som skulle kunna göra din fake titel lite mer accepterad och du är dessutom väldigt ledsen för att du blivit satt på pottan av en söt blondin på 18 barre. Hoppas du får ordning på ditt liv

 17. Shit, du är ju rubbad på riktigt. Fy fan vad tragiskt. Ännu värre att du lyckats komma in på ett universitet. Men det krävs kanske inte så mycket i Uppfsala?

 18. Du e go du.. tack, jo männikor verker lida av avundsjuka i denna land, det fan inget annat dem kan,eftersom dem själva ser ut som dem gör då ska dm gå klaga på andra länder.:)
  God morgon föresten

 19. Svar: Tack så mycket, inte för

  att jag kan hålla med dig om att jag är en vidare bra fotograf 🙂

  Hoppas du har en bra dag.

 20. Nej, jag tolkade inte ditt bloggnamn tills du själv svarade med att du var hertiginnan af uppsala.. Oftast brukar man tänka innan man skriver och dessutom publicerar någonting som man inte kan radera. Det är ännu mer pinsamt att du inte kan stå för det du själv sagt.

 21. Svar: Kortet är inte utav mig, utan det är på mig en väninna till mig som heter Gabriella, och kortet är taget i Sollentuna! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *