Marie var på besök i går i mitt slott

blondinbella isabella löwengrip blogg

Så här tog jag emot henne där bak skymtar mitt Slott. Jag visste att hon skulle berätta om det här speciella besöket. Men jag var lite rädd att våra historier inte skulle matcha varandras. Tänk om hon sa pumpa och jag sa limousin, då skulle vår historia bli skandal. Som ett statsbesök togs Marie emot av Hertiginnan.

Vi åt hamburgare hos kändisen Karin Ottander på Il Muno på Affärshuset Kvarnen.

Sedan gick jag på en mini kurs på Företagslotsen ALMI. Jag mötte dessa aktörer på kursen Starta Eget:
Detta är föreläsningssalen på Salagatan i Uppsala.

Helen Curry Affärsutvecklingsansvarig Tel: 018-18 52 22 Mobil: 0703-18 52 22
Hon är gift med en amerikan och berättade att man brukar samla in ca 1000 kr från varje person och starta något då går alla med vinst eller förlust.

Vill du gå dessa kurser anmäler du dig till Maria Wegscheider

15 svar på ”Marie var på besök i går i mitt slott”

 1. Juttu är i princip samma sak som “Grej/sak”, men JUTTU är lite av ett slangord, ingenting man som modersmålslärare skulle godkänna i prov som ord..

  Så det är ju lustigt man valde det ordet till programmet:)

  1. If you do8&;n217#t understand why Republican talking heads are loudly supporting this choice in those terms … well, don’t think I can help you, pal.And Republican talking heads the only ones who have been doing that.

 2. Det är jättekul att photoshopa!
  Jag har lärt mig själv, det enklaste sättet tycker jag är att prova sig fram, testa alla funktioner och öva, jag tror att Photoshop Elements på svenska är lite lättare att lära sig.

  *Tack för igår*

 3. Kollar in hos dig. har varit fullt upp på sista tiden med jobb. så stressad. Inte hunnit med något annat alls! Kom på att jag *MÅSTE BERÄTTA*… Vet du, det är helt galet, att jag inte berättat det, men min mamma ser exakt ut som Anna Wintour. Det är sant! Du borde träffa henne, ni skulle komma väl överens! Hon skickade just nya bilder på sig & är mer lik Anna Wintour än någonsin. Ja herregud! Du fattar man haft lite speciell uppväxt… *ler snett*

 4. Jag hinner inte blogga mycket alls just nu (som du ser) så besökare är därefter. Det finns länkar på räknare längst ned på bloggen. När jag inte har så fullt upp att jobba med så får jag mer tid att hinna blogga! Ha det bäst tills dess/S

 5. fett sköön ja svär, du har så rätt!! o dom som har sanningen är dom som har makten att förändra ;D peeaCe hertiginnan n’ keep yo comments comming

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *