så här säger Prinsessan Märtha Louise av Norge själv om varför hon har blivit medial

Prinsesse Märtha Louise

Jeg har alltid vært interessert i alternative behandlingsformer. Det har nok sin bakgrunn i at jeg helt fra en tidlig alder av har sett hvordan folk har det. Det vil si at jeg har kunnet ta inn stemninger hos mennesker jeg har møtt.

Jeg husker særlig en gang jeg traff en fremmed dame da jeg var liten. Jeg gikk bort til henne og sa at hun ikke trengte å være lei seg for mannen sin, det går nok bra med dere. Damen fikk hakeslepp og lurte på hvem det var som hadde sagt dette til meg. Det ble stor oppstandelse og mange redde voksne, for det var jo ingen som ville at hun skulle tro at det var de som hadde sladret.

Jeg er utdannet fysioterapeut og er terapeut i rosenmetoden. Jeg har utdannet meg ved Holistisk Akademi, der jeg lærte å systematisere sanseinntrykkene til å lese andre, og gjennom hestene lærte jeg å kommunisere med dyrene på et dypere nivå. Det var mens jeg holdt på med hestene at jeg tok opp kontakten med englene. I senere tid har jeg skjønt verdien av denne enorme gaven og vil gjerne dele den med andre. Kanskje med nettopp deg?

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *