Till minne av min kanin Älvan “Lillen”

I dag somnade min kanin Lillen in för gott. Hon hade en böld i kinden och de sa att allt kunde gå på ca 20 000kr för försäkringen (Agira) täcker inte tänder. Jag svarade med att de ska göra allt som finns i deras makt för att rädda min Lillen. De ringde upp och sade att det fanns inget att göra. De var tvungna att låta henne somna in.

Jag höll i henne för att skriva in henne innan jag fick denna sorgsna besked. Hon gnisslade tänderna för att hon hade ont. Jag blev så stressad av det för jag vill att de gör något fort för att hon led.

Lillen var hos mig dagen innan och ville genast attackera sin ärkefiende Stumpan (vädur). Lillen skulle ha räddats om värdfamiljen kunde agerat tidigare för man går inte omkring med en sjuk kanin i nästan 2 veckor.

Lillen brukade inte ta emot bröd från mig när hon var sur och hon kunde bära bort morötter som var tyngre än henne själv, så stark var hon.
Jag drömde sist om att det fanns två stycken av Lillen och jag ville i varje fall ha en av henne. Den första drömmen kan ni läsa om här.

Jag kommer aldrig finna någon kanin med hennes ögon.

Svägerskan Emma gav henne namnet Älvan. E kommer få en son med speciella egenskaper det har jag drömt om flera gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *