200 nya waynes coffee i Kina inom 5 år är rekord för Waynes coffee

Waynes Coffee öppnar 200 caféer i Kina inom 5 år

Jag har besökt Daniel Nordström som är vår produktutvecklare och är den som är ansvarig för vad man köper in till franchiseföretaget Waynes Coffee.

Han reser väldigt mycket i tjänsten och är den som har sett massor av olika länder. Jag är inte sorten som gillar att resa. Jag gillar att stanna kvar i Uppsala och tycker t.o.m att resa till Stockholm är som att resa utomlands. Jag gillar Uppsala för mycket och har inte ens hunnit se allt som är nytt i Uppsala. Hur skulle jag hinna med resten av världen.

200 nya Waynes Coffee inom loppet av 5 år

Vår VD Mats Hörnell har skrivit på den största avtalet någonsin i Waynes Coffees historia. Nämligen att tédrickande landet Kina vill öppna 200 nya Waynes Coffee inom loppet av 5 år. Detta är fantastiska nyheter för oss alla som driver Waynes Coffee runt om i hela världen. Den första öppnas i Shanghai. Waynes Coffee finns just nu i 7 olika länder och har förutom i mellanöstern slagti rot i Vietnam. I Kina har marknaden för kaféer växt med 37 % under 2016.

Nedan grundaren av London Tea Exchange Aliur som besökt drottning Elizabeth förra måndagen den 15 juni tillsammans med Daniel Nordström och mig.

 

Nedan ser ni Celestine Franconeri som är till hälften svensk och till hälften italiensk. Celestine är duktig på att se vilken förändring man kan göra för att stärka sitt varumärke. Hon kommer snart också ha säljutbildning på vårt huvudkontor som jag ser fram emot att få delta. Älskar att utbilda mig tillsammans med andra personer inom samma branch.

 

waynes coffee

waynes coffee

waynes coffee
Här ser ni vår nya VD Mats Hörnell Waynes Coffee skriva under vårt största historia genom tiderna.

Kommentera