Vuxna med hobby får smartare barn

Visste ni om att vuxna människor som saknar hobby ofta inte vet hur de ska stimulera sina barn gällande deras intelligensutveckling?

Sponsrat inlägg i samarbete med Skapamer

Att du inte har vuxna omkring dig som stimulerar dig gör att du inte kan utvecklas lika bra som ett barn som har vuxna med hobby omkring sig. Detta kan låta hårt, men så är det. Jag har själv träffat barn vars föräldrar inte har någon hobby och ser då dessa svårigheterna hos barnet. Detta har jag då märkt att barnen inte förstår enkla saker man försöker förklara för dem. Det räcker inte med att dagispersonal lär ut hobby till dessa barn. För jag vet att i skola och dagis så får barn mycket stimulering. Det barn behöver är främst föräldrar som stimulerar dem att utveckla en hobby.
Hobby leder till att barnen blir mer kreativa och en kreativ person brukar i genomsnitt tjäna mer pengar i framtiden än barn som saknar kreativitet. Saknar barnet kreativitet så kanske de får höga betyg i skolan, men de kommer jobba under någon annan med en vanlig lön. Så höga betyg är inte en garanti för att barnen ska bli rika som vuxna.
Hos skapamer så hittar du massor av pyssel för både stora och små. Köper du mer än 299 kr så är det dessutom fraktfritt.

Sprayfärger med bra priser

Nedan är budgetvariant och kostar endast 33 kr (den jag fick betala som jag lämnade tillbaka kostade 149 kr, ni kan läsa mer om den nedan)

De har också massa olika sprayfärger som du kan använda dig av om du vill förnya något gammal du har i din lägenhet. En sprayflaska ska enligt mig vara lätt att använda. Jag köpte en gång en sprayflaska som gav mig kram i fingrarna så jag var tvungen att lämna tillbaka den till butiken. Fast här så hittar du bra sprayfärger och kommer inte att ångra dig  Lycka Till!

Kommentera