visste du om att Kärlek är bara en kemisk process i hjärnan

Kärlek är bara en ren kemisk process i hjärnan och inte något verkligt som många vill tro.

hurrem hatice mahidevran sultan
Ett Engelsk ordspråk jag älskar är “Den som förälskar sig i sig själv, får inga rivaler”. Är du trygg i dig själv och älskar dig själv så finns det ingen människa som kan påverka dig. När du inte går att påverka så ska du se att ingen människa kommer heller att försöka. Människor gör bara det som du strålar ut är tillåtet.

Snart är det alla hjärtans dag och då kanske denna kemiska process bör sättas i gång hos dig. Ska du på dejt och vill piffa upp dig lite så har jag förslag på snygga underkläder du kan använda dig utav. Nedan sexiga underkläder hittar du på denna sida.

Nedan set är för kurviga och kostade förut 699 kr och kostar nu endast 479 kr. Jag har alltid gillat kurvighet. Jag vill gå ned i vikt men jag vill aldrig väga under 60 kg för jag vill inte vara mager.

Jag har bara varit kär en gång i mitt liv och sedan har jag aldrig mer blivit kär. Jag var 13 år gammal då jag blev kär och då blev jag det första ögonkastet. Blir du inte kär första ögonkastet så är du heller inte kär för då har du bara manipulerats av din egen hjärna att tro att du är kär.

Din intuition om en människa får du också första gången och andra gångerna blir du bara manipulerad. Gillar jag en människa första gången så gillar jag människan för evigt oavsett vilka misstag personen gör. Känner jag att något inte stämmer med en människa första gången så kommer detta att besvära mig och förstöra mellan oss förr eller senare.

En typisk människor sort jag har svårt för är misstänksamma och dömande människor. De ska alltid dölja allt och sedan fråga dig vad du menar med allt du säger som om du vore ute efter något. Så fort någon visar en misstänksam sida så sätter jag en mur mellan oss så att den personen kan misstänka muren mellan oss i stället. För vem vet en mur kan också tala i dårens värld.

Det är bra att det finns dejtingsajter för dem som vill lära känna den vägen. Vi är alla olika och olikheter ska finnas.

1 comment / Add your comment below

Kommentera