Vill inte din läkare hjälpa dig med dina hormonella problem?

Jag har haft PMS och hormonell migrän under hela mitt vuxna liv och det började när jag fyllde 17 år,

Jag har länge sökt hjälp för min hormonella migrän för den kommer strax innan mens och hoppar inte över en enda gång. På detta har jag också fått en enorm sötsug och har gått upp i vikt. Jag vet hur jag ska gå ner i vikt, men jag har bara inte orkat ta tag i det. Känns som om man bantar hela livet.

 

Jag besökte Hormonelle 2014 och kände att jag blev otroligt nöjd med hur jag mådde efter de rekommendationer som jag fick av Sverker Hubinette som är erfaren läkare sedan flera år tillbaka. Så jag kände att jag ville besöka honom igen för att få samma resultat denna gång. Fast denna gång så hade jag också andra problem med mina hormoner. Hormoner är inget att leka med för dessa avgör hur man ska må varje månad. Sverker är en god lyssnare och efter vad du har berättat och några blodprover brukar han alltid skräddarsy behandlingen.

Nedan ser ni Dr. Sverker Hybbinette, VD Legitimerad läkare Specialist i allmänmedicin och företagshälsovård. Fil. kand. i biokemi/biomedicin

Sedan brukar han rekommendera naturliga preparat i stället för syntetisk. För folk mår inte bättre av det som är syntetisk. Tvärtom får man i sig massa onaturliga gifter. Sverker presenterade också många studier för mig så att jag också lärde mig massor under den timmen som jag hade bokat in mitt möte med honom.

Jag själv fick åter den hjälpa jag sökte för mina hormonella besvär då jag mår dåligt av allt som är syntetisk så fick jag naturliga preparat ordinerad av honom. Dessa går sedan att köpa på Örtagubben i Stockholm bara ett stenkast från denna klinik. Man får dessutom 10 % rabatt om man uppger en kod som Sverker tilldelar en. Många kvinnor har fått hjälp på denna klinik och jag läste även om kliniken på internet och har fått läsa otroligt bra recensioner om honom.

Vill ni komma i kontakt med den här kliniken?

Kontakt och bokning

1 comment / Add your comment below

Kommentera