Vill du veta mer om transmedium läs vidare

Maria Svensson är transmedium, vilket innebär att hon “lånar” ut sin kropp till andevärlden för en seans.

Hon gick i trance och detta tog en liten stund så medans satt jag och mediterade lite. Helt plöstligt förändrades Marias andning och då förstod jag att hon var i trans. Hon började berätta saker för mig som landade rakt in i hjärtat på mig. Hon sa under trans att jag inte behövde läsa mig till kunskap då jag redan har en kunskap som överstiger alla de böcker som jag läser. Hon sa att jag växer när jag talar till andra människor och att jag växer mer när andra människor kan växa pga av mig. Sedan berättade hon om att regnbågen skickar mig regn från självaste regnbågen och här vaknar hon upp från sin trans. De “rycktes” ut ur henne.

Maria kan själv inte komma i håg vad hon sa under transen och hon berättade att det var första gången som hon kände att “de” kunde ryckas ut ur henne bara så där.

transmedium
Den 9 juni kl. 18.30 – Work And Meet Ultuna, vi kommer att lotta ut två sittningar och ett 5-kort till våra aktivititeter i Själglans under hösten. I dag alltså den 9 juni så kan ni delta i seans med själglans. Din investering 150 kr
transmedium
Här är ett brev som jag skrev till Maria för några veckor sedan då jag siade hennes framtid angående en kurs hon skulle delta i. Maria svarade med att ca 75-80 av det jag skrev stämde överens med vad hon fick uppleva på kursen.

Kommentera