Vill du både vara modern och personlig?

DEN MODERNA REDOVISNINGEN SOM ÄR PERSONLIG

Den nytänkande bokföringsbyrån i Stockholm

BQ Redovisning startade 2015 med målet att vara en modern redovisningsbyrå i Stockholm med klassiska drag. En bokföringsbyrå som inte ryggar från att prata med företagare och hjälpa de med budgetering och målsättningar utöver ekonomin. Responsen har varit väldigt positiv och byrån växer mycket snabbare än förväntat. Anledningen verkar vara att många företagare saknat den personliga biten i att ha en redovisningsbyrå. En alltmer digitaliserad bransch har glidit längre och längre bort från det en redovisningsbyrå bör vara: En ekonomipartner som företagare kan vända sig till för att få hjälp. Nu har BQ Redovisning börjat ändra på detta!


Redovisningsbyrån där rådgivning är givet!

Det är självklart individuellt, men många företagare vill kunna få rådgivning av sin redovisningsbyrå utan en massa extra kostnader. Hos BQ Redovisning har man alltid rådgivningen inkluderat paketen de erbjuder. Anledningen är att du som företagare ska kunna ha ett fast pris som täcker alla dina behov. Som kund ska du veta vad du betalar varje månad och inte behöva tänka på vad nästa faktura kommer att landa på. I samtliga paket inkluderas dessutom budgeteringen för ditt bolag så att du kan ha översikt över vad dina kostnader och intäkter är och planera framåt!

Vad får du som kund hos BQ Redovisning?

En ”dealbreaker” för kunderna som kommer över till BQ Redovisning är utöver att man får en auktoriserad och kompetent ekonomipartner även bokslutet! I paketen hos BQ är bokslutet alltid inkluderat. Detta gör BQ Redovisning den perfekta byrån för företagare. BQ Redovisning arbetar med företag i hela Sverige och finns tillgängliga på chatt, telefon och epost. När du väljer ett företagspaket med fastpris har du alltid följande inkluderat:

Löpande bokföring

Lönehantering

Rapportering av moms och arbetsgivaravgift

Bokslut/Årsredovisning

Inkomstdeklaration

Kommentera