Vill du att ditt företag ska synas i media?

FÖR FÖRETAGARE SOM ÖNSKAR SYNAS MER I TIDNINGARNA
OCH JOURNALISTER SOM SNABBARE VILL HITTA CASE ATT SKRIVA OM

Här har ni hemsidan för “Hjälp en journalist” om ni vill veta mer om hur ni kan synas i media eller om du är journalist och vill hitta nya spännande människor att skriva om. Nedan visas nya efterlysningar för folk som är i behov att få komma ut i media.

Aktuella efterlysningar

Tonårsförälder: Är du en en hönsmamma eller hönspappa?

Shopaholic till Expressen Söndag!

Tonårsförälder: Är du en en hönsmamma eller hönspappa?

Tonårsförälder till flicka sökes för intervju till större magasin.
Bor du i en höghusförort i Stockholm/Mälardalen/Nynäshamn eller Uppsala och brukar hämta din dotter när hon är ute på kvällen? Är du orolig för att något ska hända när hon går genom bostadsområdet?

Maila i så fall ett par rader om dig själv, din dotter och hur och när du brukar hämta henne och vad du är rädd för ska hända. För att komma i kontakt med journalisten, skicka ett brev till hej@hjalpenjournalist.nu och märk det “Tonårsförälder”.

Shopaholic sökes!

Till ett reportage i Expressen Söndag söker journalist en kvinna som varit en riktig shopaholic med svåra ekonomiska problem som följd. Vill du bli intervjuad och berätta din historia och hur du blev hjälpt? Du ska även bli fotograferad. All text får du självklart läsa och godkänna innan publicering. För att komma i kontakt med journalisten, skriv ett brev till hej@hjalpenjournalist.nu märkt med ”Shopaholic”.

Tipsa en journalist!


Gillar du de här efterlysningarna? Vill du att det ska komma fler? Känner du någon journalist? Tipsa henne/honom om möjligheten att efterlysa intervjupersoner!

Äldre par och boendekostnader

Journalist letar efter ett äldre par som skulle vilja flytta från sitt hus till lägenhet men som på grund av de nya amorteringskraven blir kvar i huset på grund av höjda boendekostnader vid en flytt.

Till samma artikel söker hon äldre som tror/trott att deras boende kostnader för villan är lägre än den egentligen är och därför inte känner sig sugna på att flytta till en hyresrätt.

(Det har enligt en undersökning visat sig att 1/4 av de tillfrågade mellan 70-75 år hade en felaktig uppfattning om sin boendekostnad).

Artikeln för tidningen Rum Bostad är tänkt att handla om hinder i flyttkedjan och belysa olika sådana.

Skulle behöva svar någon gång under maj månad. Men eftersom ämnet är aktuellt går det även bra att höra av sig längre fram. Ingen egentlig tidsbegränsning.

För att komma i kontakt med journalisten, skicka ett brev till hej@hjalpenjournalist.nu och märk det ”Boendekostnader”.

Kommentera