Vem är Marcus H?

Som sms:ar 7 meddelanden per dag?

Jenna Jameson alias Hertiginnan af Umeå (Nathalie) tror att jag köper hennes lögner ang Dolce & Gabbana klänningar.

Bästa Bondlåten av A-ha live in daylight. Ibland när folk överdriver kan livet bli som en bondfilm. Den snyggaste som har spelat James Bond är Timothy Dalton född 1944 21 mars.

27 comments / Add your comment below

 1. Jag har ofta varit på A-lista så förstår inte vad du menar med spammar varandra. Jag spammar ingen, tror ja xD

  Nej, har inte varit hos någon spådam. Finns ingen här omkring & tror inte på sånt… inget illa menat 😛

 2. tackar som frågar!

  jo.. det är SÅKLART: A Clockwork Orange!

  världens bästa film, med världens bästa handling.

  vilken är din favvo-film då? 🙂

  schysst blogg föresten! 🙂

 3. Är verkligen A Clockwork Orange din favoritfilm? Är det inte i den filmen de våldtar en tjej och samtidigt sjunger singing in the rain? Lite Bizzar va?

  Min favorit film är Dangerous laisions med Glenn Close pga tidsepoken och jag gillar kostymfilmer

 4. Yep, that's the film!

  men det är just det jag konstigt nog gillar med den. den är så äkta.. på någon annorlunda sett. huvudpersonen är stenhård! klart det är bizzart, men samtidigt ät det något med filmen som charmar mig..

  den filmen du skrev har jag aldrig hört talas om. men den är nog bra. är den ny eller gammal?

 5. hahaha, man ser från ett flygplan att de e fake 🙂 elr den kanske e äkta, fast från google, har märkt att allt hon äger är från google :).

  HAHAHAH, hertiginnan från tyskland må vara den roligaste människan i blogg världen, inte nog med att hon ljuger som en häst utan även berättar att hon är trög nog & inte svara i sin mobil elr så tror verkligen puckot att de är coolt & inte svara.

  ngt fel är de på de här brudarna iaf, haha.

 6. Har du plastik opererat dig? Bara een frååga? Tyckte du såg jätte vit och plastig ut. Isåfall har du lyckats. Snälla svara vill verkligen veta. jag läser din blogg och har undrat läänge!

 7. Alltså vad tror egentligen din brors familj om dig?

  1) De låter dig bara vara i din lögnvärld

  2) De är införstådda med ljuget och spelar med

  3) Stackars Ayten som måste leva i sin lögnvärld och försäker hjälpa dig ur den?

  De verkar så himla gulliga i den familjen, söta och välklädda och roliga. Varför är de inte som du, eller snarare du inte lite mer som de är? Vanliga och osnobbiga och kärleksfulla! Något måste ha hänt som gör att du inte är som de och det är knappast något som stavas blått blod, för det har ju varken de eller du. Du är en helt vanlig tjej med vanföreställningar vilket känns så oerhört knäppt när du verkar ha en sån underbar svägerska mm.

  Hoppas de hjälper dig ur det här stackare!

 8. Till Lejonet

  Om du nu gillar mina familjemedlemmar dra inte in dem i något fult. Låt dem vara i fred! Håll dig borta från min familj. Kan du respektera det eller umgås min svägerska bara med falska typer som APAN, som hon själv ogillar så starkt? Du är falsk ens om du sitter och nämner dem i min blogg. Jag vill inte blanda in min familj kan du förstå det?

 9. Apan, Grisen, Vargen, Gusto, Demonen, Emma, Greta, Hilda/Fiona. Nej jag är inte någon av dessa och vet ej vad du talar om Ayten.

  Men det verkar som om du blir stressad av det.. Ta det lugnt vännen.

  Jag undrar bara på riktigt vad din brors familj tror om dig. Om de ser dig som stackaren, mytomanen eller lustigkurren? Är du jokern eller svarta fåret eller bara kanindamen? Jag är på riktigt nyfiken. De verkar ju så gulliga och normala. Du fascinerar oss! Låt oss bli vänner!

 10. Lejonet jag vet inte vem av mina syskon du syfta på heller. Hur de ser på mig är väl inte din ensak. Varför ska man välja ett svart får i varje familj? Vi har inga svarta får i vår familj vi är lamm allihopa dvs snälla och värnar om varandra. Du verkar inte känna mig men skriver Aytoooooooon det som bara familj och släkt kallar mig för. Maram du kan alla nmanet utantill men vet inte vad jag talar om. Du vet mycket väl vad jag talar om.

 11. Ok, jag lägger ner. Jag vet ingenting. jag lovar, ingenting alls. ;-D

  Bara det jag vet. Jag vet bara att du verkar ha en trevlig svägerska och det är konstigt att du blev så "arg" när de verkar så snälla.

  Menar inte ngt illa A.

 12. Lejonet jag är inte arg men sättet du skriver på är inte ett bra sätt att argumentera på. Jag sitter inte och säger att din pappa verkar bra si eller så varför är du som du är? Vad har du med mina syskon att göra dvs vem är du som kommer och tror att du kan sätta diagnoser på realtioner? Kolla in din egen familj är ni så lika allihop? Jag lämnar min familj utanför och respekterar av att de inte vill bli igenkända på stan såsom jag blir hela tiden.

  Det är inte ett val utan det måste jag göra som bloggare. Glöm inte hur du började ställa frågan. Jag tvivlar på att du känner någon i min familj. Du känner kanske någon svägerska men det är inte min familj. Min familj är mina syskon och dom känner du inte det vet jag. Ingen som känner ett syskon till mig skulle kunna skriva såsom du gör. Jag har en svägerska jag står nära och henne känner du definitivt inte det vet jag.

 13. Nej jag känner inte någon, men det finns ju fler än du i din släkt som bloggar. Jag undrar bara hur de ser på dig eftersom ni är så olika i ert sätt att vara. Du framstår ju som lite annorlunda och arg.

 14. Ja vi har en stor släkt det stämmer. Jag är inte arg men kan bli arg när man skriver såsom du gör dvs utan grund. Du kommer med påhopp fast du inte känner mig. Jag vet att många som kritiserar mig känner inte ens mig. Det är folk som stirrar som inte ens skulle våga hälsa på mig men kritisera vågar de så länge de är som du dvs anonyma.

  Jag blir bara arg när folk kritiserar anonym tycker du att det är konstigt. Jag har starka åsikter och står för dem det är skillnaden mellan dig och mig. skäms du för dina ord? du borde stå för dem är det så svårt att göra det? Folk är fega jag ska inte ge namn men vissa smörar arslet av sig nu när jag vet att det är de som har skrivit till mig. Innan är de så tuffa sedan är det tvångströjan på och rakt till ulleråker med dessa svaga patetiska släktingar.

  Hur kan du veta om jag är arg eller inte? Jag skriver bara hur jag känner och står för det, gör du?

  Du sa ju att du kännde dem nu helt plötsligt känner du inte mina syskon. Vi är väldigt lika till sättet jag och mina 3 äldre bröder. Vi står ungefär på samma väglängd.

 15. Äsch du, jag vet det jag vet och jag skäms inte för ngt. Det är bara bra om du är lite förvirrad Aytoon :-). Det kanske är en bra strategi.

  Jag skulle aldrig smöra för dig tyvärr, eller stirra för den delen heller, finns inte ngt att stirra på.

  Jag undrar bara vad dina svägerskor tycker om dig eller dina brorsbarn tycker för den delen. Är du en faster med koll eller en faster med koko?

  Jag är inte feg, jag skriver det jag känner jag med så ta inte i så du spricker:-).

  kram och morr

  Lionel the Lion

Kommentera