Vad har jag och elitbloggaren Angelica gemensamt?

Som ni hörde på namnet så är vi båda bloggare på elit nivå och lever heltid på vårt bloggande.

Jag följer även Angelica på instagram då jag alltid undrat hur hon kan få så proffsiga bilder. Hon jobbar med många klädmärken och det kan du se mer av när du går in i hennes blogg. Jag har träffat henne in real life och hon ser desto bättre ut i verklighet. Hon har två små barn som är hennes allt här i livet. Henne hade jag följt länge och sedan kom hon på afternoon tea på vårt huvudkontor där vi bjöd henne på téer från London Tea exchange. Det kändes som om jag hade känt henne hela livet. Vilken utstrålning denna tjej har verkligen en eldsjäl. Hon verkligen sticker ut med sina bilder där hon tittar lite nonchalant in i kameran precis såsom man gör när man är modell. Hon verkligen vet hur man flörtar med kameran.

Varför följer jag Angelica?

Jag känner att hennes blogg är som en påse gott och blandat man vet aldrig vad som kommer upp härnäst. Hon är också en riktig bloggtjej som inte verkar missa några galor. När jag tittar på bilder från olika event och galor verkar hon inte ha missat något av dem. Sådan är hon Jellica som hon kallas i sociala medier. Jellica finns överallt där händelser äger rum för att vi som följer henne inte ska missa allt som sker kring Stockholmslivet. Om du inte vet vem Jellica är då kan du verkligen inget om bloggvärlden. För vad Kungen är för Sverige är Jellica för bloggvärlden.

Ovan är hon på event hos Restylane och jag har också varit på många av Restylanes event som hölls av Cecilia. Då brukade Restylane ordna taxi åt mig så att jag kunde anlända med mig hade jag alltid min dåvarande hand mediamamman som var min pressansvarige för Veckomagasinet.

Kommentera