Vad gör man på ett isberg ensam?

Jag har precis sett filmen The mountain between us med Kate Winslet och Idris Elba i huvdrollerna. Jag älskar film och får ofta hem pressfilmer som jag i min tur recenserar i bloggen.

 

Man får följa dem hur de blir ensamma kvar på ett isberg och måste rädda varandra hela tiden. Mitt i allt finns också en hund som ger mycket glädje i deras kalla vardag. Till slut så räddas de så klart som i alla filmer men på vägen dit blir de kära i varandra. Filmen är för förutsägbart precis på alla planer förutom att hunden överraskar ibland.

Fanns tyvärr inga överraskningar i själva filmen förutom en inspelning som de lyssnar på i mitten i filmen är väldigt avgörande. Jag har nog sett flesta filmer av Kate Winslet för hon är en favorit. En skådespelare jag älskar mest är Cate Blanchet.

1 comment / Add your comment below

Kommentera