Vad är karisma? Har Ulrica Messing karsima? Varför har hon lyckats?

1) Karisma är din utstrålning utan att du behöver prata. Den som har karisma behöver aldrig vara pinsam om sina historier för det syns i din karisma att du har en historia men som är sann.
2) Karisma är hur du uppfattar dig själv och inte hur du tror att andra uppfattar dig.
3) Titta på mig då förstår ni bättre
4) Den som har inre trygghet som inte behöver vara pinsam med pinsamma historier om vilka som har sött på en.

 Ulrica Messing är Vd och designer för Port House Interior. Bostad: Femrumslägenhet i Stockholms innerstad, villa i Göteborg, hus i Kosta. Inkomst: 431 000 kronor i år, plus 20 000 kronor i månaden i statsrådspension. sambon Torsten Jansson äger miljardkoncernen New Wave, med bland annat Kosta och Orrefors.

7 comments / Add your comment below

  1. Det är inte fastställt av läkaren än, men alla symtomen stämmer in på mig. Får akupunktur och massage behandling idag vilket lindrar besvären lite. Men det blir inte 100% bättre. Min mamma har fibro, hon har böcker om detta som jag läst. Allt stämmer tyvärr in på mig.

  2. Är karisma lika med inkomst? Du kan inte mena så. Ulrica Messing har så här mycket inkomst så har hon karisma, det tror jag inte på. Man ska utstråla personlighet och självförtroende i stället för siffror för att uppfattas som en karismatisk personlighet, eller hur.

Kommentera