Upptäck den ”dolda” den svenska överklassen


Vet du hur du upptäcker den ”dolda” svenska överklassen i vårt samhälle?

Har ni någonsin mött folk som alltid skryter om sina pengar? Ändå är de snåla och aldrig skulle bjuda sina vänner på något. Tvärtom så sätter de sin snylteri i system. Folk vanknar aldrig upp för de tror att dessa människor är rika och kommer ”betala tillbaka” när man väl behöver dem. Glöm det, dessa människor är i framtiden exakt samma skrot och korn som de är i dag mot dig.

Hur tar du reda på om de verkligen tillhör svenska överklassen?

Genom att göra ett hembesök så klart. Om de bor i en stor våning minst en 5:a då kan man börja ana att de tillhör svenska överklassen. Jag själv bor i en 3:a just nu och ska flytta till ett större. Detta visar att jag just nu inte tillhör någon överklass i varje fall. Snart har jag planer på att tillhöra överklassen.

städhjälp
Om de har en gris och har städhjälp då är de rika. För ingen har råd att söka städhjälp efter en gris som stökar till konstant.
minigrisar
Har du en minigris så har du råd med städhjälp utan att behöva tillhöra överklassen. För minigrisen gör inte mycket väsen av sig.

Så tillbaka till hur du upptäcker om någon tillhör överklassen eller inte.

5 kriterier till att en person tillhör svenska överklassen

    1. De bor i en stor våning obs större än 5 rum och kök
    2. De har hemstädningshjälp tex från Rena Hem som är ett av Stockholms största städbolag med hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning, storstädning och många andra hushållsnära tjänster. Du kan bli kund hos dem väldigt enkelt för nu har de dessutom erbjudanden. Om de inte har städhjälp och drar valsen med att de älskar att städa själva så gå inte på det. Då tillhör de definitivt inte den svenska överklassen.
    3. Glöm inte att du måste inte tillhöra överklassen för att anlita städhjälp. Du kan spela diva och beställa det ändå och imponera på dina gäster.
    4. De stoppar aldrig kniven i munnen när de äter. De slickar av kniven tror jag. Detta är ett skämt för det finns inga beteende kriterier för någon samhällsklass. Allt är människans egna påfund.
    5. De har alltid rent hemma för att de anlitar Rena Hem ofta och således blir av med stöket.

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Rena Hem.

Anne von Porat
Jag är anhängare av attraktionslagen och bloggar om the secret. Allt som sker handlar endast om din tankens kraft.

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *