Ung företagsamhet är nyckeln till framtiden

Nu är det mässa för Ung Företagsamhet i Uppsala där 1100 utställare är med i programmet.

Fyrishov 6 mars kl 14.00-17.00 fritt inträde.

 

ung företagsamhet
Jag har varit där för ca 10 år sedan då Emelie Bergsted var en av utställarna.

UF-företagare träffade Petter Stordalen ni vet han som driver massa hotell.

Nyligen fick fyra medlemmar av Ung företagsamhet träffa hotellentreprenören Petter Stordalen för att få entreprenörsskapsråd. De måste ha blivit väldigt inspirerade av Petter. Har själv träffat en person jag kallar för “Spammare” som påstår sig känna Petter. Fast det kanske visade sig att spammaren känner någon som känner någon som kanske känner Petter. Det kan tyvärr vara en väldigt långsökt sätt att känna folk om man är en spammare.

Syftet var att de unga företagarna ska få hjälp att utveckla sin verksamhet, skala upp sina affärsidéer och utvecklas som entreprenörer. Genom ett samarbete mellan utbildningsorganisationen Ung Företagsamhet och Petter Stordalen fick ett antal lyckliga gymnasieungdomar möjligheten att träffa honom för att tala om entreprenörskap och framtiden.
– Det var världens chans för dessa unga entreprenörer. Vi är glada över samarbetet med Petter Stordalen och Comfort Hotel, säger Cecilia Nykvist, vd för Ung Företagsamhet Sverige.

UF-företag från skilda delar av landet har fått skriva en motivering till varför just de skulle vilja träffa Petter Stordalen och vad de skulle vilja fråga honom, och fyra förväntansfulla UF-företag fick chansen att träffa honom. Samtalen ägde rum den 22 februari i centrala Stockholm.

Kommentera