Tjejer bränner upp sig själva för Zakaria & tävla med gossipgirl

Han heter Zakaria och kommer till Konserthuset du kan beställa biljetter på ticnet.

Zakaria kurdisk sångare

Tävla med Gossipgirl och bli en vinnare

Ni chans att vinna en lyxresa till Göteborg!
Lillie har kontaktat mig som arbetar på uppdrag av bokförlaget B Wahlströms. De har precis dragit igång en tävling och ett forum som kretsar kring Gossip Girl och livet i New York!
Är detta något du tror skulle intressera dina läsare så kan jag skicka ytterligare information till dig!

Vänliga hälsningar,
Lillie Erhardt
Pronto Communication

11 comments / Add your comment below

 1. oj va världen e liten…visste ej att memo var din kusins son!! Vises på bröllopet!! Som den stora Hertiginnan du e så kommer vi att lägga ut en röd matta vid ingången när du anländer:))

 2. jag vet vilken kurd som ska gifta sig. vet inte om jag vill komma nu…..en massa må illa ansikten ju. fast det kan bli kul att se Al Capone och högfrillan igen.

 3. får man ta dig på rattarna dååå???? varföööööör måste du dödaaaaa mig?????????????????? – jag vill bara gråta av äckelkänslor

 4. TV4 har gjort en storsatsning till dramaserie. Heter Oskyldigt dömd och handlar tydligen om jurister. De har filmat på Juridicum i Uppsala och universitetshuset. Två platser där jag spenderade många timmar av min studietid!!

 5. jag svär, jag tittat på hans bild och tänker på "får man ta på rattarna?" – och tappar allt. Detta var det bästa du kunde säga för att jag skulle lugna ned mig.

 6. Svar till Din anonyma kommentar hos mig:

  Ser att det är två GUBBAR som kommenterat Alis jacka:)

  Ali har köpt en trenchcoat, en klassiker för dom som är lite insatta, som Du t ex:)

  Antar att gubbarna hade behövt gå med oss på Stil&Fashion, modeshowen vi var och såg du och jag, så dom hade lärt sig något om just stil.

  Skickar med en länk så kan gubbarna gå dit och se hur män, inte gubbar, ska klä sig med stil.

  http://www.jc-online.com/brothers/startindex.html

  Synd att en av gubbarna, som alltid skröt om att han bara köpte kläder från Italien, har stangerat så:)(ryktet säger att han t o m skickade efter dom från Italien, men ska man tro på rykten?)

  Min jacka, som är tre år gammal och utan volanger, kan jag tyvärr inte låna ut, då det är den enda jag har, även jag satsar på klassiskt:)

  Fast det klart, om man inte kan förstå att ekonomipack av toapapper är just mer EKONOMISKT, hur ska man då kunna förstå skillnaden mellan att klä sig som en gubbe eller en man?

  /Din ödmjuke läsare

Kommentera