Tips på hur man städar kliniskt rent

Det finns massor av teknik du kan ta till dig av för att göra det så rent som möjligt på jobbet eller hemma. Nedan ger jag tips på hur man städar kliniskt rent.

Sponsrad inlägg i samarbete med Renya AB

Själv jobbade jag tillfälligt på en pop up butik som sålde teböcker och då behövde jag verkligen dessa goda råd.

Det tog mig ca 2.5 timmar att göra det så rent som möjligt och nu äntligen är det städat och rent.

tips på hur man städar
Här ger jag tips på hur man städar. Dessa fick jag tex diska rent för hand.
  1. Jag tog och la in alla teböcker i ordning i olika svarta soppåsar
  2. Diskade undan alla tekannor och tekoppar samt torkade dem. Sedan även packa in dem tillbaka i sina samtliga kartonger
  3. Packa i väg allt till bilen
  4. Åka i väg till vårt kontor och lämna våra produkter.
städtips
Mina städtips är att lägga var sak i en påse och skriv på vad det är för innehåll.

Efter att ha gjort allt tänkte jag gud så bekvämt det hade varit att anlita städbolaget Renya AB i Skåne. Där erbjuder de städhjälp både privat och för företag. Det som är så bra att de har utbildade personal i livsmedelshygien. För något alla kunder sätter högt värde på just livsmedelshygien. Vi själva hade behövt någon som diskade tekannorna ordentligt då jag fick stå och gnugga länge för att få bort alla tefläckar. Vi hade bryggt té för att kunden ska få en chans att prova téerna innan de köpte med sig dem hem.

Här diskade jag allt och sedan städade jag rent här också så klart. Det var vår lilla kök vi hade i pop up butiken.

Detta städbolag finns i Helsingborg och där har jag massor av släktingar som driver olika företag. De skulle verkligen behöva hjälp så att de inte sliter ut sig själva i förtid. Jag själv älskar att städa och jag vet att alla människor inte gillar att städa. Fast om jag ska städa då ska jag vara helt ensam. Jag behöver då sätta på en film som i detta fall satte jag på filmen Djävulens advokat med Al Pacino. Hade jag jobbat för detta städfirma hade jag velat städa i lugn och ro ensam för då sätter jag på en film och vips så är jag färdig. Skulle inte orka städa två och två. Jag jobbar bäst ensam!

Bor du bland annat i Helsingborg, Malmö, Lund eller någon annan stad i Skåne så kan du få städhjälp och slipper städa själv såsom jag har fått göra.

 

Kommentera