Teprovning på Le petit Mouline

Tillsammans med Sheik Aliur hade vi en teprovning inne på Le petite Mouline med teer från London Tea Exchange.

Många nyfikna som dagligen passerar Kvarnen Gallerian stannade upp och provade teerna som är ekologiska.

London tea exchange

London tea exchange

Nedan ser ni Pierre som driver Le petite Mouline som betyder den lilla kvarnen på franska. Jag har studerat franska så jag klarar mig när jag åker till Paris. Har varit i Paris en gång och älskade staden. Jag blir alltid inbjuden att besöka London men har inte haft tid för det. Jag kommer i framtiden att besöka London.

London tea exchange

Jag fick choklad från Harrod ‘s och han brukar alltid ha med sig gåvor till mig. När jag fyllde år i sommar köpte han mycket fina gåvor till mig och bjöd mig på både frukost, lunch och middag samt även tog mig på massa äventyr runt om i Uppsala.

London tea exchange

 

Kommentera