Tävling vinn vafria produkter från Panos Emporio

Nu lottar jag ut valfri produkt från anrika märket Panos Emporio.

Tävlingsregler: Dela detta inlägg på dina sociala medier som facebook, blogg eller instagram så är du med och tävlar. Om du tävlar på instagram ska du hastagga #veckomagasinet #panosemporio

Panos Emporio har både hudvård, parfym, badkläder och väskor i sin kollektion.

Sedan lämnar du en kommentar i detta inlägg och talar om vad det är du hade velat vinna om du vann. Din vinst kan du välja här.

27 comments / Add your comment below

  1. Äntligen – tänker nog min man – äntligen kan HAN vinna ett par badshorts ! Så det är vad jag önskar – ett par badshorts till maken !
    “Meander Pink Sun” i storlek XL . Gillar – delar på FB ( om jag lyckas med det )

  2. Skulle så gärna vilja vinna

    Calypso Bracelet Rose Gold

    Tävlar på Instagram via “colatjejen89”

  3. Carrie-1 / Carrie-3 / Den skulle få mig att våga visa min kropp och vara stolt över den .I år ska jag lära mig prioritera mig själv Älska mig som jag är Tänk att det ska ta så länge innan man inser att det är det viktigaste av allt Att njuta av livet och att göra goda saker Att inse att det finns inga helgon och vi gör alla så gott vi kan.Gör vi det kan vi älska andra ännu mer och sprida ljus och glädje Vore underbart med en lyxig doft Skulle nog sväva . Allt fint till er LOVE Delar på Facebook

  4. Carrie-1 / Carrie-3 / Den skulle få mig att våga visa min kropp och vara stolt över den .I år ska jag lära mig prioritera mig själv Älska mig som jag är Tänk att det ska ta så länge innan man inser att det är det viktigaste av allt Att njuta av livet och att göra goda saker Att inse att det finns inga helgon och vi gör alla så gott vi kan.Gör vi det kan vi älska andra ännu mer och sprida ljus och glädje Vore underbart med en lyxig doft Skulle nog sväva . Allt fint till er LOVE Delar på Facebook

Kommentera