Tandblekning inför jul & nyår ett måste för er som vill glittra och få vitare tänder.

Jag har tillsammans med kollegan och vännen Jasmin Blixt gjort tandblekning hos White smile Scandinavia i Kista gallerian.

I mailet stod det att jag fick ta med en hund om hunden behöver fräscha tänder och få en tandblekning. Jag ringde och bokade in mig, Jasmin och hunden Chiquita. När vi väl kom fram visade det sig att det var ett skämt om att hunden kunde få en tandblekning. Vi skrattade så gott åt detta och drev om att Jasmin nu aldrig kan säga i från till sin hund för hunden har numera en hållhake på henne. Även om hunden skulle bita sönder en favoritklänning till Jasmin så kan hon aldrig säga åt hunden för att hunden inte fick bleka sina tänder.

Att bleka tänder kostar i normala fall mellan 2500 – 3500 kr och nu har du som läsare på min blogg chansen att bleka dina tänder för endast 795 kr. Läs nedan hur du går till väga för att få ett vackert leende.

blogfame 016
Jag fick ett fantastisk bemötande och service av Caroline. Jag satt totalt 3×20 minuter för att mina tänder skulle blekas. Det är nog olika för olika personer hur länge man behöver sitta. Du får lyssna på musik samtidigt så tiden går fort kan jag tala om för er.
blogfame 012
Jasmin Blixt fick en smärre chock när hon såg resultatet på sina tänder. De blev inte bara vita utan dessutom väldigt blanka. Tandblekningen håller i 2-3 år och man känner sig så otrolig fräsch efteråt.

Köp en tandblekning som julklapp för endast 795 kr tillfällig erbjudande

ALLA som läser min blogg eller följer “Veckomagasinet” på mikz får ta del av ett jul-erbjudande på tandblekning, för endast 795kr, för 40min klinikblekning.
Lämna koden, ANNE795 när ni bokar online (www.whitesmilescandinavia.se) eller ring 0723115045.

Fler bilder av hur det gick på tandblekningen finner ni på min mikzapp om ni sms:ar veckomagasinet till 72 722 så följer ni mig.

 

1 comment / Add your comment below

  1. Bra deal, men låter ändå som mycket kosing för tandblekning. Har själv funderat på att bleka, och har hört mycket gott om smilodent.se, lite billigare där också.

Kommentera