Sveriges nya bloggportal lanseras februari 2018

Vi håller på att lansera vår nya bloggportal och detta innebär mycket jobb. Jag åkte häromdagen till stan i bara pyjamas för att jag inte hade tid att ta på mig mina kläder.

Hur skulle ni göra om ni jobbade dygnets alla timmar? Det finns dagar då jag inte hinner byta om utan kan även ta mig till vårt kontor i pyjamas och tofflor. Till stan åker jag inte i tofflor, men till kontoret på helgen är helt ok för min del.

Nu ska jag plocka upp min kollega och finslipa sista detaljerna kring vår nya bloggportal som ska lanseras i februari. Vi kommer att ha realesefest nu på lördag för vissa inbjudna bloggare. Vi är sponsrade av Make up Store, Mitas mat och London Tea Exchange.

Vi kommer även ha Afternoon tea med våra gäster när de har ätit av Mitas mat. Till vår afternoon tea kommer vi bjuda på 7 olika sorters kakor a lá Marie Antoinette stil.

Vår bloggportal kommer betala bloggarna mer per visning än både Nouw och Finest. Är du bloggare och vill öka din trafik och få sponsrade inlägg så maila till annevonporat@live.se

Bloggportal
Vill du tillhöra vår nya bloggportal och börja tjäna pengar samt lära dig hur du ökar din statistik?

2 comments / Add your comment below

Kommentera