Stockholm Beautyweek med många kända ansikten

 

Jag är så otrolig tacksam för att Maria Forssén som håller i Stockholm Beauty Week gjorde detta möjligt för oss.

Jag fick kliva upp på scen och Maria presenterade mig som en av Sveriges största bloggar i Uppsala och Stockholm. När jag själv klev upp på scen så presenterade jag grundaren av London Tea Excahnge och alla applåderade när grundaren gjorde entré.

Vi hade massor av influencer, journalister och andra människor inom media på plats. Folk tog fram sina mobiler och fotade alla våra téer och dekorationer. Det var verkligen en lyckad pressmöte och snart har vi en till i Uppsala där vi har bjudit in journalister.

 

 

 

Ovan ser ni också Yoga mästaren Tanja Dyredand

 

Världens vackraste Ing Marie som blev förvånad över att jag kände igen henne på Stockholm Beauty Week. Jag talade om för henne att alla härinne visste vem hon var, men av respekt inte trängde sig på. Ing Marie är så vacker att även vackraste blommorna förlorar sin glans i hennes närvaro.

Nedan ser ni Maria Forssén i tidningen

Kommentera