Staden som Gud glömde vill jag påminna er om

Visst låter det lite tråkigt när man skriver saker som “Gud glömde”. Oftast används denna beteckning i olika skräckfilmer.

Tranås
Tranås har också fina herrgårdar och slott.

Fast med detta inlägg vill jag inte skrämma upp er tvärtom vill jag presentera en trevlig stad för er nämligen staden Tranås. Låter som tranbär så där kan man kanske även plocka lite tranbär.

Tranås är nära sjön i Småland. Staden ligger precis mitt mellan Linköping och Jönköping och bredvid en av Sveriges stora och finaste insjöar med 365 öar. Du kan besöka en liten ö per dag och har då kunnat gå igenom alla 365 öar på ett år. Det hade varit ett roligt projekt.

Kolla in nedan videoklip så kommer du garanterat bli lite mer inspirerad.

Vill du kanske flytta dit då kan du kolla in hemsidan för att hitta fina lediga lägenheter Tranås.

När jag gick in på sidan så tyckte jag att staden Tranås påminde mig lite om Uppsala. Jag är uppväxt i Uppsala och kan tänka mig liknande städer. Jag gillar att en stad ska vara liten och är inte mycket för stora städer just nu. Vill ha nära till allt och helst inte lämna bostaden om möjligheter finns. Jag är en sådan som bara vill äta god mat och se på en bra film just nu.

Kommentera