Spartips du inte har hört talas om

De flesta av oss hamnar nog någon gång i en situation där man är i behov av lite extra pengar. Det kan till exempel hända efter en längre sjukdomsperiod, eller om man haft många oväntade utgifter en månad.

spartips
När du har sparat pengar kan du unna dig en mandeltårta med grädde. Jag brukar värma mandeltårtan 30 sekunder i micron. Det kan ni se då chokladen har smält lite grann. Bästa spartips har du här för dig som aldrig förut har fått bra spartips. Du ska veta att spartips är något alla behöver. Lycka till med de spartips jag kommer med här.

Då är det många som tar ett lån för att få lite extra tillskott till ekonomin. Men att hitta rätt lån idag är verkligen inte lätt. Överallt ser man reklam om låga räntor och fantastiska låneerbjudanden. Man kan även bli lockad av snabba SMS-lån som garanterar pengarna samma dag.

Dessa kan dock bli väldigt dyra om man råkar missa en betalning. Så hur kan man veta vilket lån som är bäst? Att själv gå in på alla olika hemsidor och jämföra räntor, avgifter och andra lånevillkor kan vara väldigt tidskrävande. Men som tur är så finns det en lösning på detta.

Lösningen är en låneförmedlare. Ansöker du via en av dessa kan du få flera låneerbjudanden med bara en ansökan. Det sparar dig tid och låter dig snabbt och enkelt jämföra och välja det bästa erbjudandet just efter dina förutsättningar. Med Pengino kan du med en enda ansökan få låneerbjudanden från fler än 20 olika banker och långivare till en ränta som vanligtvis ligger mellan 3,54-18,15%. Du kan låna från 5 000 till 500 000 kr vilket betyder att ett lån därifrån passar de flestas behov.

Samla dina lån och krediter

En annan fördel är att du erbjuds möjligheten att samla dina existerande lån och krediter till samma låga ränta vilket kan spara dig tusenlappar. Ansökan är dessutom kostnadsfri och icke-bindande så om du ej är nöjd med något av erbjudandena behöver du ej acceptera eller betala någonting. Du betalar heller ingenting extra om du ansöker hos en låneförmedlare jämfört med om du ansöker direkt hos en bank eller långivare, deras ersättning kommer ej från dig utan från själva långivarna. Så om du är ute efter att låna pengar snabbt och enkelt är detta ett bra val.

Budget

Innan man lånar ska man även göra upp en budget för att försäkra sig om att man har råd med alla avgifter och räntekostnader. Man vill ju självklart undvika betalningsanmärkningar eller att hamna hos Kronofogden. Ett bra sätt är att se över sina fasta utgifter och inkomster de närmsta månaderna och se hur mycket extra man har råd med att betala. Sen kan det även vara en bra idé att minska ner sina rörliga kostnader, till exempel från mat och transport. Efter att du gjort detta kan du börja jämföra lån och välja ett som du är säker på att du har råd med.

Kommentera