Vad innebär sökmotoroptimering?

Läs nedan om hur du förbättrar din sökmotoroptimering genom att byta länk med mig. En länkplats ökar din chans att synas och få fler kunder och besökare genom sökmotoroptimering.

Din ranking på Google förbättras när sidor med bra kvalité länkar till din hemsida. Med bra kvalité innebär många besökare eller trafik som min blogg tex med sina 90 000 besökare i veckan.

Vill du ha en högre rankning på google genom sökmotoroptimering? Då kan du byta länkar med mig och på så sätt rankas du högre på google. Du kommer även öka din trafik till din hemsida och blogg.

Tänk dig att du har en bank och behöver pengar för att investera i något annat. Alla människor som lägger pengar i din bank får ränta av dig. Du själv kommer dessutom kunna använda deras pengar till att investera i något större. Du ger dem liten ränta (länkkraft) och får tillbaka möjlighet att investera i något större (högre rankning på google). Detta genom att din sökmotoroptimering blir förstärkt. Google algoritm ändras hela tiden, men länkkraft är något de inte ändrar på. Tvärtom blir sökmotoroptimering mer och mer värdefullt ju fler sidor som länkar dig.

Glammamman Cilla Ribbing som har två barn och bor i Stockholm. Är anhängare av attraktionslagen. Klicka på bilden och du kommer till hennes blogg.

Bobby Oduncu kändisfrisör

Glammamman
byggfirma
Byggfirma
hera hub sweden
Kvinnlig affärsnätverk
bloggare
Blomgren
emelie walles
Emelie Walles

ola lauritzon

Tillsammans med entreprenören Ola Lauritszon driver hon GI boxen.

screenshot_2016-11-16-22-52-14-1

Sara Pärlros är mamma till killen som driver framgångspodden.

framgångspodden
Pärleros
estetisk tandvård
Estetisk tandvård
mamp sign
Me and my print
mode bloggare
Malenas place
stylinganna
Style by Anna
banner till byemilia.nu
By Emilia
blogg om kaffe
Kaffe Hörnan
vin bloggen
House of wine & spirits
affärsnätverk
Bettys inspiration
www.jennieforsen.se
Jennie Forsén
skönhetssalong uppsala
Janet Sandberg
mode bloggare
Melaine Mattson

 

 

 

 

andlig blogg
Daniel oneness

bonizas hundskola
Hundskola