Vad innebär sökmotoroptimering?

Läs nedan om hur du förbättrar din sökmotoroptimering genom att byta länk med mig. En länkplats ökar din chans att synas och få fler kunder och besökare genom sökmotoroptimering.

Din ranking på Google förbättras när sidor med bra kvalité länkar till din hemsida. 

Hej alla företagare härinne som driver en hemsida eller blogg. Vill ni synas på google rankning? Tex om du tex jobbar som coach, försäkring, hälsa mm och vill att när folk skriver tex ordet “försäkring” eller “aloe vera” så vill du kanske att din hemsida kommer upp på google eller hur åtminstonde kommer på första sidan. För att det ska göra det så krävs att andra sidor har länkat dig då rankas du högre. Om en företag 1 med hälsa har 4 bloggar som har länkat dem och företag 2 har 7 bloggar som har länkat dem så kommer givetvis företag 2 högre upp. Just därför har du en hemsida eller blogg så kan du byta länkar med mig då jag har 2 bloggar veckomagasinet.com och bloggsessan.se. Då har du genast 2 stycken sidor som länkar ditt företag.

Tänk dig att du har en bank och behöver pengar för att investera i något annat. Alla människor som lägger pengar i din bank får ränta av dig. Du själv kommer dessutom kunna använda deras pengar till att investera i något större. Du ger dem liten ränta (länkkraft) och får tillbaka möjlighet att investera i något större (högre rankning på google). Detta genom att din sökmotoroptimering blir förstärkt. Google algoritm ändras hela tiden, men länkkraft är något de inte ändrar på. Tvärtom blir sökmotoroptimering mer och mer värdefullt ju fler sidor som länkar dig.

Travel bugg

Jobba Hemifrån

Glammamman Cilla Ribbing som har två barn och bor i Stockholm. Är anhängare av attraktionslagen.

Erika Andreasson är yrkesverksam som medium med privata sittningar, healingbehandlingar, kursverksamhet och mediala demonstrationer / seanser i Borås

 

byggfirma
Byggfirma
bloggare
Blomgren

Sara Pärlros är mamma till killen som driver framgångspodden.

framgångspodden
Pärleros
estetisk tandvård
Estetisk tandvård
mamp sign
Me and my print
mode bloggare
Malenas place
stylinganna
Style by Anna
blogg om kaffe
Kaffe Hörnan
vin bloggen
House of wine & spirits
affärsnätverk
Bettys inspiration
www.jennieforsen.se
Jennie Forsén
skönhetssalong uppsala
Janet Sandberg
mode bloggare
Melaine Mattson