Silkeslena droppar från Loelle

Jag har fått hem silkeslena droppar från skönhetsmärket Loelle.

loelle
Hår oljan från Loelle är magisk för mina torra hårtoppar. Fingrarna går lätt igenom.

De ligger fint förpackade och är dryga som bara den. Det behövs så lite för att få så mycket. Du kan få in här på Loelle hemsida och se hela serien. Har även lagt ut på min instagram @veckomagasinet

loelle
Loelle fint förpackad i guldpapper så lyxig känsla gav produkterna mig.

Det innehåller face oil samt en olja gjord på fikon lät så otroligt naturligt. Den sista oljan är för håret. Jag brukar säga utan mitt hår existerar inte jag. Mitt hår är min karisma. Det måste var nytvättad och rätt färg för att jag ska börja dagen rätt. Om mitt hår inte är såsom jag vill ha den så förstörs hela min dag.

Produkterna skickades av själva Dominique Samir Guellouchi som är grundaren av Loelle Organic Beauty. Loelle är ett Svenskt varumärke som säljer ekologisk hudvård i nära samarbete med olika kvinnokooperativ mestadels i Nordafrika, Marocko.
De håller på att lansera en lyxserie i februari, denna serie består av ett serum, Face oil och Hair oil i mycket lyxiga flaskor och ytterföpackning. Råvarorna hämtas direkt från kvinnokooperativ i Marocko.

I samarbete med Loelle Organic Beauty

1 comment / Add your comment below

Kommentera