Senaste mode från Jaber mode bl.a Michael Kors

Michael Kors har blivit ett hett märke bland mode modemedvetna kvinnor.

Jag har fått träffa personalchefen och butiksägaren för Jaber mode då jag och min fotograf Mimmi Mattson hade i uppdrag att snoka bland vårens nyheter. Det fanns ett hav av fina märken som Armani, Michael Kors och coola märket Save the Duck.

save the duck
Denna “dun” jacka helt utan dun kommer från märket Save the Duck. Detta innbär att man besparar jackan på dun och i stället använder bomull.
save the duck
Denna svarta åtsittande topp/tröja kommer från Armani och kostar 1995 kr.
armani
Svarta väskan kommer från Michael Kors MK
armani
Min fotograf Mimmi Mattson som tog modell bilder på mig som jag får hem nästa vecka. I mitt liv har jag aldrig varit så nöjd med en fotograf som med Mimmi Mattson. Jag blev verkligen nöjd med bilderna och är väldigt nojjig när det gäller att bli nöjd med bilder.
armani
Personalchefen på damavdelningen fick välja vad jag skulle ha på mig från topp till tå. Hon var mycket duktig på att veta vilka kläder jag skulle passa i och var pricksäker i min storlek. Det kommer fler bilder nästa vecka då detta bara är ett smakprov för mina läsare denna vecka. Ni får ta del av allt som är senaste inom Armani, Michael Kors och Save the duck. Denna gröna klänning kommer från Michael Kors 2195 kr, väska från Michael Kors 1795 kr.

Kommentera