Sanningen bakom min resa till Berlin

Jag blev uttagen till “vem vill bli miljonär” i Tyskland. Det var en av medlemmarna som var tysktalande i rojalistiska föreningen som anmälde mig. De refererade till min blogg och bad om att tävlingen skulle hållas på engelska fast med tysk undertext.

Alla i tyskland känner till Günther Jauchs som är programledare för wer wird miljonär. Han var väldigt bra att samarbeta med då jag inte kände mig ett dugg nervös när det spelades in.

  

Hela måndag och tisdag spelades jag in. Jag fick bo på 4 stjärnigt Hotell och de hämtade mig från flygplatsen Tegel med taxi. De hade skrivit upp mitt namn på ett plakat för att jag skulle hitta spel teamet. När Gunter presenterade mig som Hertiginnan från Sweden skrattade hela publiken.

5 comments / Add your comment below

  1. Mina kusiner i Tyskland kommer inte att missa dig. De läser redan din blogg. Du borde fortsätta blogga med eng översättning som du gjorde förut, du fick fler läsare då.

  2. Du kan inte ha kommit långt i tävlingen, för så smart är du inte. Jag läser denna blogg för att få mig ett gott skratt och inte för att du är ett geni.

Kommentera