Så här gör du för en personlig kontakt med journalister

Nästa fredag kommer jag att äta en god middag och få finaste vinprovningen med 3 nya viner som kommer ut på marknaden tillsammans med massor av journalister. Detta på miss Clara hotell i Stockholm.

Vill du expandera och komma ut i media med ditt företag? Vet du inte hur du ska gå till väga? Du läser om andra företag hela tiden i media och undrar hur det kommer sig att journalister hittar dem? Du tror att de har fått betala? Du tror att de betalar en kvacksalvare varje månad en viss summa pengar för att få synas?

Hur kommer det sig att jag hamnar i samma bord som massor av journalister och få här en personlig kontakt med allihopa? Jo jag är bloggare och blir inbjuden till olika pressmöten och i detta fall pressmöte ihop med andra personer som jobbar inom media. Jag är inte bara en bloggare utan en ackrediterad journalist som driver Veckomagasinet. Jag har inte ett vanligt namn på min blogg heller.

Tips om du vill lära känna journalister samt fallgropar du ska akta dig rejält för.

  1. Börja blogga och uppdatera den varje dag
  2. Namnge den så att man förstår att du jobbar med media. Inte bara ditt namn för ett namn säger inget om var man hamnar. Om du öppnar en klädaffär inte ger du ditt eget namn? Hur ska folk då veta att det är en klädaffär det handlar om? Det är skillnad om du nu har designat egen kollektion då kan du namnge med ditt namn.
  3. Marknadsför dig med visitkort överallt du blir inbjuden. Jag har utan att överdriva 10 000 visitkort hemma som jag har fått sponsrat.
  4. Om du har ett företag så koppla en blogg till företaget. Jag kan hjälpa dig för just nu rekryterar jag bloggare som vill synas och tjäna pengar på sitt bloggande.
  5. Det bästa är att jag betalar inte en enda krona för detta utan tvärtom blir inbjuden med vin, mat, hotell och goodiebag. Jämför detta med folk som startar olika saker och lovar att du ska få kontakt med olika medier som du får betala dyrt för och inget händer. Akta dig för dem som ska ha betalt av dig för det leder ingen vart. Jag har provat 3 olika sådana tjänster och alla är de bluff trots sina stora namn. Gå med mitt nätverk och skicka in ditt intresse till annevonporat@live.se och du kommer dessutom få allt gratis och med tiden få betalt dessutom. Hur många därute skulle ge dig betalt? Ingen för de kräver att du betalar dem varje månad. Har du någonsin varit med om att man betalar för att kunna jobba? Lite motsägelsefullt va?

Nedan ser ni mig på Hotel Diplomat då mitt företag Organic Investment hade affärsmöte på detta hotell.

 

te provning

te provning

te provning

 

Kommentera