Rickard “rille” tror att jag ska ge ut en bok & varför är tjejer så elaka (gurre)

Tjena vet inte hur jag kom hit, men otroligt intressant blog/artikel !! Skriver du bok ska jag köpa direkt, och rekommendera mina kompisar. Puss !

Svar: Jag ska inte skriva bok ännu har förut gjort det under psydonym. Man kan om man vill ge ut böcker på vulkan adressen är vulkan.se/

Gurre skriver följande i sin blogg och undrar varför tjejer är så elaka mot varandra:
Förundran, jag har suttit och kollat in Hertiginnans blogg och alla inlägg och påhopp och fasat lite över hur elaka tjejer kan vara mot varandra. Det är lite skrämmande. Men en på jobbet som varit en kvinnligt befäl i Balkan under kriget sa det att hon hellre har män i sina led, kvinnor är grymmare än män. Huuuh. Men ofta är det likadant i djurriket, honorna är grymmare många gånger. Har sjäv sett detta fenomenet som när tex. när en tjejkompis ger ut en bok så är det genast hjordar av andra kvinnor som rackar ner på hennes bok, fast den kanske var jättebra. Hmmmm…

7 comments / Add your comment below

  1. Men det kan väl inte komma som en nyhet? Kvinnor är hemskast mot andra kvinnor och så har det alltid varit. Jag förstår att det är avundsjuka som ligger bakom, pure and simple, jag förstår också att det bara är en maktstrid om vem som får lov att vara Alfa-honan. Jag bryr mig således inte om sånna trivialiteter, är aldrig avundsjuk eller svartsjuk för jag vet att jag är Alfa-hona och ingen kan förändra detta. Det är bara wannabees som slåss om titeln som är svartsjuka/avundsjuka och bitchiga. Jag och ett par andra alfa-honom är coola och lugna. Låt dom klösas och fräsa – we don't care.

    PUSS

  2. Till Elin: Jo, hon fick mig besatt, hon satt en hel natt med en voodoodocka som liknade mig och trollband mig. 😉 Faktum är att jag inte visste denna bloggen fanns förren jag googlade mig själv. Bara kärlek vännen….

Kommentera