Rasa i vikt med pastan utan kolhydrater

Jag har äntligen fått hem min pasta som inte har ett gram kolhydrater i sig.

Jag ska nu göra detta till en vana och äta nedan miracle Noodle minst 3 gånger i veckan. Vill ni också prova denna pasta så kan ni gå in på denna sida och beställa. Ni kommer inte att ångra er. Nedan har jag lagt upp bilder steg för steg och hänvisar er till hur ni enkelt lagar till vilken pastasås ni vill med denna pasta helt utan kolhydrater. För bra för att vara sann tänker ni. Fast det är sant för jag har själv provat den.

I dag är det styrelsemöte för vi kommer snart lansera vår nya bloggportal och då ska det verkligen bjudas på pasta. Alla i styrelsen ser fram emot att jag ska ta med mig pasta i morgon.

miracle noddles

Fick hem en hel kartong som var tung att bära. I den låg ris, penne och nudlar som är helt utan gluten, socker, salt, fett och kolhydrater.

miracle noddles

Eftersom de är i en påse med vatten så silade jag dem precis såsom man gör när man har kokat pastan. Denna kokade jag inte utan den var redan färdig och med tuggmotstånd dessutom.

miracle noddles

Sedan tog jag och stekte lite korv som är gjort av oxe dvs oxkorv. Fast för mig spelar det ingen roll korv som korv all korv är gott liksom.

miracle noddles

Sedan la jag i pastan

miracle noddles

Se nedan hur gott det blev. För jag la in laktosfri grädde också samt kryddade med svartpeppar. Jag blev proppmätt och det smakade för mig som helt vanlig pasta. För att få lite färg så la jag i lite sojasås också. För denna pasta är helt vit och den vita färgen är inte lika lockande som lite gyllenegul. För att man äter med ögonen så la jag i sojasås och vips fick jag den gyllenefärg jag önskade mig.

Här kan du få fler tips på olika recept.

miracle noddles

4 comments / Add your comment below

Kommentera